[]

ankarayı bilenler bi bakabilir mi?

mamak(bogazici)- sincan arası işiniz oldugunu farzedin.

aracınızla mı giderdiniz yoksa
mamak bogazici-dikimevi metro->> kızılay metro>>fatih metro mu+1km otobus?

 
eğer iş bildiğimiz 9-5 ise toplu taşıma. yok normalse araç.


  • giovanne  (24.05.17 22:32:29) 
is 9-5


  • therevo  (24.05.17 22:33:21) 
hangi secenegi tavsiye edersem edeyim durum "ölümü gösterip sıtmaya razı etmek" olur.bence insan boyle bi tempoyla yasayamaz.

araba ile gidilse en az 700-800 lira yakıt parası olur. gidiş gelis toplam 3 saat saat yolda gecmis olur. cekilecek dert degil.

toplu tasima cok daha ucuz olur fakat o da cok konforsuz. yol cok uzak. gunes dogmadan uyanmak lazim mesaiye yetismek icin.

bence sincanda calisan biri mamakta yasamamali. sincan ve mamakta ev kiralari da birbirine cok yakin. mamaktaki kiraya benzin parasini ekleyince mamakta yasamak luks falan sayilir hale gelir.
  • rucka boji  (24.05.17 22:36:31) 
şu an icin is ve yerlesim konusunda bir secenek yok bu sekilde olması gerekecek :) malesef.


  • therevo  (24.05.17 22:40:38) 
abi rucka boji'nin de dediği gibi iki ucu boklu değnek. sincan'dan ec tutardım açıkcası ben.


  • giovanne  (24.05.17 22:45:08) 
hocam eski banliyö (tren) hattının yerine koyulan ekspres bir otobüs hattı var sincanda lale'ye kadar gidiyor mamaktan GAR veya adliyeye gelirseniz oradan aktarıyorsunuz 522 onu bir kontrol edin durak yerleri uyuyorsa onu kullanabilirsiniz. kızılaya girmemiş olursunuz en azından. GARdan sincana 25 dakikada filan varıyor.


  • niye ama  (24.05.17 22:49:39) 
su express olayını bilmiyordum bu iyi oldu sanki daha mantıklı olacak gibi. eyvallah.


  • therevo  (24.05.17 22:54:18) 
abi mamak'tan çevre yoluna girer, ayaş yolu (optimum) çıkışından çıkar 25 dakikada orada olurdum. sincan osb için geçerli tabi bu süre.

eryaman'dan ikea'ya gezmeye gidiyoruz lan biz akvaryum falan ayağına. 130 sabit hızla tam 25 dakika. evet çevre yolunda 130 sabit hızla gidebiliyorsunuz.

p.s. 60 kilometre gidiş 60 kilometre geliş günde 120 kilometre yol yapılacak. bu en azından günlük 25-30 liraya mal olur. araba ayda 3.000 kilometreye yakın yol yapar, 4-5 ayda bir bakım demek falan. sadece bu paraya size işyerinizin dibinde ev tutabilirsiniz.
  • babilbaligi  (25.05.17 10:54:46 ~ 12:04:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.