[]

Kanzuk'a boş yere yüklenilmiyor mu?

Benim bildiğim ekşisözlük büyük oranda ssg'ye ait. Kanzuk'un da küçük bir hissesi var.
Ssg profesyonel yönetici olarak kanzuk'u kullanıyor.
Yani kanzuk ssg'den bağımsız kafasına göre ekşiyi yönetiyor olamaz.
Ssg uzaktan kontrol ve yönlendirme yapıyordur illa ki, haberi ve onayı olmamasına imkan yok.

 
Kanzuga sattı eksiyi ssg diye biliom bende.


  • maria puder  (24.05.17 18:51:15) 
kanzuk'ta sözlüğü alacak para nerede? hiç inandırıcı gelmiyor.
ssg'nin yurtdışına çıkması(kaçması) bile hala sorumluluğun hala onda olduğunu gösteriyor.
beş yıl süreyle yeniden ceza almaması gerekiyor çünkü.
  • supermatik  (24.05.17 19:02:40 ~ 19:15:04) 
hangisinin ne yaptığını bilmiyorum, açıkçası tahmin yürütmekten başka da fikrimiz olabileceğini sanmıyorum. bende oluşturdukları algı ssg bırakıp olayı kanzuk'a devretti gibi.

diğer taraftan bakarsak da -hangisi yönetiyorsa yönetsin- koca medya patronları çıkarı için neler yapıyor. alt tarafı kanzuk-ssg'den kahramanlık beklememek lazım. profesyonel dünya, "elimdeki işten ne kadar para kazanırım"a bakıyor herkes.
  • doxanikee  (24.05.17 19:04:37 ~ 19:05:59) 
ssg sözlüğün sahibi, kanzuk sözlüğün yöneticisi (ceo).


  • tabudeviren  (24.05.17 19:21:19) 
sattığı devrettiği filan yok, sözlüğün sahibi hala ssg. kanzuk'a yönetim işini verdi sadece al sen idaresini yap dedi o kadar. ssg'nin maaşlı çalışanı bir nevi yani.


  • rotten head  (24.05.17 20:03:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.