[]

Sahne İhtiyacı - Ankara - Ekşi Tiyatro

Artık ücretsiz sahne bulma konusunda şans yok gibi bir şey. Sevgili ekşi duyurcular, okuduğunuz lisenin olur, bir yakınınızın çalıştığı lise olur, ilk okul olur, sahnesi, sahne sayılabilecek yükseltisi. Bu konularda şurası böyle imkan sunabilir diyenleriniz var mı?

edit: ücretsiz sahne lazım. yok mu eski lisesinde falan müdürü, öğretmeni tanıyan ya da bizzat akrabası olan.


 
dikimevi tarafında muhsin ertuğrul sahnesi var mamak kültür merkezinin içinde. Belki yardımcı olurlar. Devlet tiyatrolarının sahnesi ama belediye ile bir bağlantıları vardır belki.
bir de ankara üniversitesinin bi tiyatro grubu vardı.yamulmuyorsam bir sahneleri de mevcut. onlarla da irtibata geçebilirsiniz

  • coolcatisi  (12.01.10 18:57:06) 
Ankara'da durum nasıldır bilmiyorum?Belki de siz denemişsinzdir şansınızı ama geçmiş zamanda aynı şey bizim de başımıza gelmişti; belediyelerin halk evlerine gittik sahnelerini kullanmak için ve bulmuştuk da bir yer.Orda çıkarmıştık oyunu..


  • bathoryy  (12.01.10 21:24:23) 
çankaya belediyesi halk evi tarzı bir yer var. orayla iletişime geçtim fakat gayet ilgisiz ilgilerin depolarda bile çalışma yapıyoruz yani imkansız yanıtını aldım. cevap verenlere teşekkürler şimdiden.


  • aliscan  (13.01.10 01:04:38) 
tunali hilmi de mavi sahne diye bir yer var, sahnelerini kiraliyor olabilirler (emin degilim).(www.bilimvesanat.com


  • raist  (14.01.10 04:56:32) 
karanfil 2. sokta olgunların az üstüne doğru nazım hikmet kültür merkezi var.orda bir sahne olduğunu duydum.bir sorun isterseniz.ucuza gelebilir(belki bedava)


  • maresal jedi  (14.01.10 23:06:05) 
amerikan kültür derneği'de kiralıyor olabilir sahnelerini. net bir şekilde fiyatı falan öğrenip yazarım buraya.


  • ayiadam  (15.01.10 02:12:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.