[]

komik sicakkanli olmakla yavsak olmak arasindaki cizgi

Ben bunu tutturamiyorum. Ona buna yavsayan anlaminda degil. Guluyorum, gulduruyorum, kendi uzerimden espriler yapiyorum. Bi bakmisim sinirlar asilmis. Benle alenen tasak gecen insanlar olmus. Bunu koruyorum. Agirlik koyamiyorum. Sonra da cok uzuluyroum. Kotu hissediyorum cunku. Bu espri kaldiramamak degil yani. Espri olmuyor artik bunlar. Siz nasil yaoiyorsunuz. Duzeltmek mumkun degil ki.

Girdigim her yeni ortamda bunu korumaya calisiyorum. Sonra bi bakmisim boyle olmus. Ya buz gibi duruyorum ya boyle oluyor. Ben agirligim olsun istiyorum.

Sizde nasil, ne onerirsiniz.

Lan full ozelimi doktum son iki gunde buraya he.

 
kendine giydirdiğin gibi masadakilere de giydir, bişey olmaz.
"insanlar üzerinden şaka yapıyor ama kötü niyeti yok, kendiyle de alay eder" olursun işte.

  • cay koy geliyorum  (24.05.17 11:45:11 ~ 11:55:20) 
Kendine giydirme +1
Baskalariyla ilgili 5 saka yaparsan kendinle ilgili 1 saka yap.

  • kuehles blondes  (24.05.17 11:48:02) 
kendini küçülten espriler yapma.


  • Goldstein  (24.05.17 11:49:21) 
benim en samimi bulduğum insan tipisin. yakın olduğum insanlarla böyleyimdir. senin sorunun ortam yeterince samimi değilken bu sınırları aşman bence. ya her ortamda böyle olucaksın yani yeni tanıştığın insanlarla bile en baştan gırgır bi insan olduğunu belli ediceksin. ya da sınırları hızlı hızlı aşmayacaksın. sabırlı olacaksın.

şunu demek istiyorum özetle. "ya bu brad de ilk başta böyle değildi ne yavşak çocuk çıktı. şu yavşakla bi uğraşalım." olmaktansa "lan brad ya çok matrak çocukmuşsun iyi ki tanışmışız." olman lazım.
  • olkol  (24.05.17 11:58:45) 
herkese aynı olunmaz ya. daha tanımadığın adama ne espri yapıyorsun ben bunu çok saçma buluyorum. ben öyle espri moduna girmeden önce adam gibi bi tanımayı tercih ediyorum. bu yüzden genelde soğuk biri kabul edilirim. umrumda da değil. kafamın uymadığı insanlarla ne diye eğlenmeye çalışayım.


  • bohr atom modeli  (24.05.17 12:27:36) 
Yeni girdigin ortamda hemen kendinle dalga gecme. Once karsindakiyle gec.


  • duru arsnova  (24.05.17 12:56:17) 
once insanları tanıyıp, daha sonra kimlerle muhabbet edebileceğini belirlemek lazım. muhabbete girip samimiyet kuruyor, daha sonra adamı tanıyorsun ve "ben bununla mı takılıyorum" diyorsun kendine.
çok sıkı arkadaşlarım vardır. hiçbir geyiğimi, şakamı yanlış anlamaz bir yerlere çekmezler. seviyesiz, terbiyesiz şakalarım da yoktur zaten.
yüzeysel tiplerle güler, takılırsın. eğlenir eğlendirirsin ama bir gün, bir an çok kötü bozulursun.
biraz agır takılmak lazım. yapamasam da.
  • runagain  (24.05.17 14:12:17) 
bence dalga geçmekle o kadar komik olunmuyor, hele ki bu çok sık yapılııyorsa direk yavşak olunuyor. dalga geçme, illa dalga geçeceksen de kendinle değil başkalarıyla dalga geç. ama burada şuna dikkat et, dalga geçtiğin kişi de o anda herkes kadar gülmeli bu dalga geçtiğin şeye. kimseyi bozmamak gerek. bunun için "ciğerini bilmediğin" insanların yanında ne kendinle ne onlarla dalga geçme. çünkü kimin neye ne kadar bozulacağını bilemezsin.

bana en komik gelen insan tipi gerçekten komik bir şeyi anlatıp zerre gülmeyendir mesela. tabi bunu başarmak zor, ben de komik bir şey anlatırken en vurucu cümleye gelemeden kahkahalara boğulurum, o zaman hikaye hiç komik gelmez kimseye.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (24.05.17 14:22:47) 
Bence içten içe kendini insanlara sevdirmek istiyorsun. Anormal bir durum değil tabii ki bu, ama sanırım başkalarının fikirlerini gereğinden fazla umursadığın için bu şekilde davranıyorsun. Yani şakalarının, komikliklerinin insanların hoşuna gittiğini gördüğünde karşı tarafa biraz daha vermek istiyorsun ve derken, sen farkında olmadan o sınır kalkmış oluyor. Yani bazı durumlarda bu bir avantaj da olabilir, sonuçta sıcakkanlı olmak, vs. güzel bir şey, ama bu şekilde olduğunu daha ilk buluşmadan insanlara göstermek zorunda hissetme kendini. Başkalarının ne düşündüğünü umursamadığın, espriler şakalar yaparken lafını da sakınmadığın bir anda zaten insanların seni daha ciddiye aldığını görmeye başlayacaksın. Biri seninle dalga geçiyorsa inceden sen de bu davranışın hoşuna gitmediğini göster mesela. Bu da benim naçizane fikrim.


  • lolita  (24.05.17 14:40:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.