[]

Emrah ve oğlu sorunsalı

emrah evet küçük emrah bildiğimiz lol. Ya kaç gündür haberlerde vır vır bunun oğlunu görüyorum da, babası bakmıyomuş da, babası sarılmamış da. Düşündüm düşündüm ay bence emrah haklı ya, düşünsenize tek gecelik biriyle yatıyorsunuz, sonra hamile kalıyor ve sizden habersiz doğuruyor. Ondan sonra da sizden bu çocuğu sevmeniz, çocuğun ve annenin tüm ihtiyaçlarını karşılamanız bekleniyor.

Anne resmen, baba zengin diye bu çocuğu doğurmuş, amaç belli ortada, çocuk da kızacaksa annesine kızmalı. Emrah'a neden yükleniyor herkes? valla bence adam haklı, bildiğin kumpas kurmuş kadın. İnsan bu şekilde kandırıldığı için bile çocuğu seveceği varsa sevmez. Zorla baba yapılmış adam. Siz ne düşünüyorsunuz?

evet derdimi... :D

 
Neden unlu insanlarin kiminle seks yaptiklari, kimden cocuklari oldugu bizi bu kadar ilgilendiriyor anlamiyorum.


  • Traveller  (24.05.17 02:48:17) 
soruya cevap mı bu şimdi, neden soruya cevap olmayan cevaplar veriliyor ben de bunu anlamıyorum.


  • giselle  (24.05.17 02:49:44) 
Böyle durumlar için vicdan diye bir duygu var insanlarda. Bazılarında az ya da hiç yok. Haklı bile olsa ki haklı, vicdanlı biri kendi haklılığını kenara koyar, sahip çıkardı.


  • insomnia  (24.05.17 03:01:29) 
Çocukda problem var, ön kabulunü aldıktan sonra yoruma geçelim.

Bu çocuğu emrah önce kabul etmedi, ardından mahkemeler sürdü, büyük ihtimalle mahkeme anında da avukatı ya da emrah aile ile irtibatını kurmuş olayın iç yüzünü ne yapacaklarını filan konuşmuşlar ama uzlaşamamışlardır. konu adaletten döndü ve çocuğun emrahtan olduğu cümle aleme duyuruldu, emrah prestij kaybetti.

Sonra baktı yapacak birşey yok, çocuğu sahiplendi. onunla zaman geçirmeye ve tatile filan çıkmaya başladı. Ama bu işler paramparça dizisindeki gibi olmuyor, hemen zengin aile hop, gelsin yatlar gitsin porsche(bu nasıl yazılıyor lan?)ler filan yapmadı emrah, zaten cimriliği ile de aleme nam salmış bir abimiz.

Çocuk başlangıçta da Emrah'ın içine hiç sinmemişti ama Emrah abimiz bu birliktelikte de(çocukla beraber vakit geçirirken) çocukta ve ailesinde bi' çiğlik olduğunu da gördü. Yani tamah eden değil de talep eden bir ilişki hasıl oldu ve Emrah biraz daha soğudu.

Emrah kendisini geri çektikçe, ''hadi amcana pipini göster'' kültürüyle büyümüş türk halkından olan çocuğun ailesi de ''o senin baban, bak baban, baban, emrah baban'' gibi çocuğu psikolojik olarak da etkilediler (Ben şunu biliyorum; bu çocuk bursada okudu ve okulda arkadaşlarına(!) emrahın fotoğrafını gösterip bak ne kadar da benziyoruz de mi, benim de babam emrah.... gibi aksiyonlar gösteriyordu) Çocuğun daha da bozulan psikolojisi, magazinin pırıltılı hayatlarını da izleyerek iyice içinden çıkılamaz oldu. Ve zaten çevresel faktörlerle beslenen o baba açlığının yanında gelen bunlara layık(?) olma hali de çocuğu dış baskılarla daha da hırçın yaptı, ve fiziksel olarak talepkarlığı ayyuka çıkmış oldu.

Emrah zaten başta 0-1 olarak pozisyon aldığı aksiyomda birlikte zaman geçirmenin sonucunda 0-3'lere kadar düşen hali, bu fiziksel taleplerle kendi içinde dönülmez şekilde bitirdi. Ve hayatına devam etme kararı aldı, sanki o çocuk hiç olmamışcasına.

Yani, hiç olmamaktan kasıt; sokakta ki herhangi bir vatandaşmışcasına değil, öfke ve kinle hiç olmamışcasına; 2.yani mesela ihtiyaç halinde emrah belki size 20 lira verip git kendine bi iskender al yanında da ayran iç diyebilir ama bu çocuğa o kadar kızgın ki, buna onu da yapmaz.

Devamında çocuğun bu açlığı hiç tatmin olmadığı gibi(froyd görse yarın gel işe başlar der lan bana, yüce rabbim verdikce veriyor)bu durum karşısında daha da şaşırarak yanlış hamleler yapmaya devam etti ve, bir zamanlar fenerbahçe amigosu rambo okan(adı okan olmayabilir, takılmayın oralara) gibi ünlü avı-mekan çıkışı süreçlerine girdi.

buna manitadan ayrılmış insan algoritmasıyla yaklaşabilirsiniz; manitadan ayrılmış insan önce inkar eder; yok ya biz iyiyiz gibi, sonra ''ooo binleerce dansözz var'' kurtuldum beee, vur patlasın çal oynasın havaları verir kendine, eğlenceler eğlenceler, snaplar instagramlar fotoğraflar bol meme, uzun bacak kısa etek aman tanrım neler diyorum neyse, eğlendiği izlenimini verir sonra onu beceremediği için, büyük çakılır ve üzüntünün ardından bi sessizlikle ben kendi hayatımı yaşıyorum demek için yine arkadaşlarına bu sefer daha sakin bir hayatın şovunu yapar. en son da istiklal marşı kapanış ile acısını gerçekten içinde yaşayarak, hayatına devam eder. (jung naber canım?)

işte bu emrahın oğlu olan kardeşimizde tüm bu yollardan geçecek, hatta bir kısmından geçti, önce tatmin olmamış açlığını eğlenerek göstermeye çalıştı, devam etti rambo okan gibi ünlü- magazin avına çıktı, devam etti çok üzülüyorum kısmına geldi, devam etti, kendi hayatıma devam ediyorum kısmını yaşadı ama hep ekranlarla hep programlarla. Fakat; burada sistemde bi' sıkıntı oldu ve çark karıştı. çocuk tekrar üzülüyorum kısmına geri döndü( amk senin jank) evet, bilgisayar alemi buna, ''bug'' diyor. neden böyle oldu ben de bilmiyorum. ilerleme de bi' sıkıntı oldu.

neyse ben çay suyu koymaya gidiyorum, goygoyun dibine vurduk yine, gidip sarımsaklı yoğurt yiyecem zehirlenecez valla aşırı gıybetten.



not: barbarapalvin türk olsun.

notun notu: tabi tüm bunlar benim hayal ürünüm, uydurmalarım, asla gerçeği yansıtmamakla birlikte totaly gerçek kişiler ve kurumlarla hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır. yani yatırım tavsiyesi değildir ve kuzenim yazmıştır.

unutmayın yeşilçay, yaseminli (yasemin dedim de, yasemin de evlenmiş- bi' ara da bunu konuşalım)
  • mete kudur  (24.05.17 03:29:37 ~ 03:36:26) 
@mete kudur bak dur şurda eksiğin var emrah'ı arayıp baba bana ev al, biraz da para ver mirastan feragat etcem demiş. Emrah da almış, şimdi gene ağlıyor. O an mantıklı gelmiş ama adam sonra allam ben naptım dedi heralde. Mal çocuk ya, bi de evi isterken "yaş farkımız çok yok hacı sen ölene kadar ohoo belki ben ölürüm, sen bi ev çak bana" demiş.


  • giselle  (24.05.17 03:39:30) 
bence de emrah haklı, çocuğu tv de gördüm bi kaç kez. korkunç cidden. gerçi emrah da korkunç biri


  • the beste  (24.05.17 09:12:14) 
prezervatif diye bir teknoloji var.
öncelikle cinsel hastalıklardan koruduğu ve bulaşmayı önlediği gibi çocuk sahibi olmak istemiyorsaniz kullanıyorsunuz.

kadın tek başına cocuk sahibi olmaz. korunmak sadece kadının görevi değildir.
çocuğu doğurmak icin 9 ay karnında taşıyıp bütün fiziksel sıkıntılarına da kadin bedeni katlanır, kürtajın her türlü riskine de (anestezi, cerrahi komplikasyon, kısırlık... ve daha niceleri) kadın katlanır.
bu yüzden bebek kadının rahmine düştükten sonra sorumluluk eşittir.
istemiyorsa rahme düşmesini engellemenin en kolay yolu 2liralik bir kondomdur.

bu yuzden ben istemedim, bana oyun oynandı, zorla doğurdu vb geçerli cumleler değildir.
  • balik kraker  (24.05.17 12:43:44) 
Olayı bilmiyorum ama "zorla baba yapılmak" ne demek?

Korunsaymış. Kadın tecavüz etmedi herhalde?
  • peggy  (24.05.17 12:48:00) 
Hiçbir çocuk isteyerek dünyaya gelmiyor. Madem anne baba bir halt yemiş maddi olarak da manevi olarak da bakmakla yükümlü bence.


  • patatesli yumurta  (24.05.17 12:58:37) 
bence babası zengin diye takmış babasına. normal sıradan bir babası olsa bu kadar "babasız kaldım" "baba baba baba" demeyecek, s..ktiri çekicekti. emrah da itici, çocuk yapmış bakmıyorsun ama çocuk da itici orası da bir gerçek.


  • pinkpeony  (24.05.17 15:30:10) 
eşek kadar olmuş, bence bakılacak bir durum yok.
emrah'ın yerinde olsam tüm malvarlığımı bağışlardım bu itici bebeye hiçbir şey kalmasın diye.

  • kayranin kedisi  (24.05.17 16:15:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.