[]

Araba çalışmama problemi

selamlar;

2006 model benzinli bir arabam var. geçenlerde benzin aldıktan sonra kontağı çevirince araba motoru çalıştıramadı. kontağı çevirince aksiyon var ama motor bir türlü çalışmıyor. bir kaç deneme sonrası çalıştı.

aynı gün birkaç kere daha yaptı bunu. sonrasında 20 gün falan normal devam etti. bu arada 20 gün dediysem her gün kullanmıyorum. haftada 2-3 sefer falan çalıştırıyorum.

haftasonu yağını, filtrelerini falan değiştirttim. sıkıntıyı da anlattım ustaya ama bir şey göremediğini söyledi genel olarak. akü de yeni.

bu sabah aynı şeyi yine yaptı. 2. denemede çalıştı.

neresi bozuldu bu meretin?

 
Marş motoruna bakmak lazım


  • iddaaci  (23.05.17 18:21:43) 
Yakıt pompası arızalı.


  • heritage  (23.05.17 18:23:46) 
yakıt pompası, benzin geri dönüş valfi, kontakt arızalı olabilir. gaz verince hemen çalışıyorsa garanti geri dönüş valfi.


  • alperz  (23.05.17 18:29:09) 
Bende ayni 2006 model benzinli Ford Fiestada da yasiyorum bu sorunu. Hatta en son akuyu mu caldilar lan diye kontrol etmistim. Muhtemelen akuden ama haftada 1 oluyor maks.


  • imelih  (23.05.17 18:30:18) 
Araç çakmağında takılı telefon power bank tarzı akım çekecek birşey varsa onu çek ve adresime hemen bir teşekkür kartı gönder.


  • fyodor dostoyevski  (23.05.17 18:54:55) 
Akü çeviriyorsa benzin pompası, hafif bir tık sesi gelip akü çevirmiyorsa şart dinamosu.


  • insomnia  (24.05.17 02:38:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.