[]

sokak kedilerinin veteriner masrafı

çok sık okuyorum ve ben de bire bir yaşıyorum.

sokak hayvanlarının geçirdiği kazadan sonra veterinere götürdüğümüzde bizden para isteniyor. masraflar artınca bazılarımız akıl almak bazılarımız ise maddi destek almak için buraya yazıyorlar.

şimdi biz bu kediler için veterinere para vermezsek o hasta halde sokağa mı atacaklar? ya da tedaviyi kesip ölüme mi terk edecekler?

ne oluyor bu durumda?

 
Özel kliniklerin bütün hayvanlara yetişmesi mümkün değil maalesef. En basitinden iflasa sürüklenir. İndirim yapan hekim illa ki bulunuyor. Tabii; gönül ister ki sadece masrafını alsın, kar gözetmesin. Ama bu hekimin kendi bileceği iş.


  • auroraaurora  (23.05.17 17:29:53) 
Yaşadığım yerde büyük bir park var,kedilere köpeklere bakılıyor.
yakında bir veteriner var,oraya bağışta bulunuyor insanlar bildiğim kadarıyla.

Daha bugün bir kedi götürdüm.Köpekler yaralamış baya.
Bugün verilen ilaç paralarını ödedim ama bir operasyon gerekirse, biz hallederiz şeklinde konuştu veteriner.
Böyle bir sistem kurulabiliyorsa ne güzel ama onun dışında hekimin kararı.ben olsam kesinlikle içim el vermediği için hepsine bakar, 3 ay sonra da batardım muhtemelen.
  • demoniclewinsky  (23.05.17 17:56:16) 
Bizim veteriner sokak hayvanlarına yarı yarıya indirim yapıyor. Biz götürünce mecbur ödüyoruz parayı.
Ödenmezse ilk yardımı yapıp belediye veterinerliğine veya barınaklara verirler. Sokağa atanlar veya uyutanlar da vardır kesin.

  • peggy  (23.05.17 18:03:59) 
Veteriner kendi para almasa bile ilaç masrafı var, onu nasıl karşılasın? Birkaç kez hayvan tedavi ettirdim, her seferinde indirim istedim (keşke sınırsız param olsa, yok) ama gerçekler böyle malesef.

Ben iflas ederdim bu şekilde :)
  • hayirsiz  (23.05.17 19:03:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.