[]

Bu tedavi ne kadar tutar sizce?

Hazirlikli olmak acisindan soruyorum da; daha once bir duyurum olmustu. Kedinin ustune parje tasi atmislar. Ben neredeyse olmus gorunusuyle goturdum. İlk gun veteriner de isimiz zor demisti. Ama cok sukur hayatta kaldi. İlk gun ic kanama icin gereken igneler, serum vs yapildi. O gunle beraber 2 gun de kuvezde kaldi. Sindi birkac kirigi haricinde hayati hixbir tehlikesi kalmadi. Yas mamadan kuru mamaya bile gecti yavrucagiz. Mucize eseri kurtuldu sukurler olsun.

İlk gun benden konaklama ve muayene ve ilk islemler icin 100 tl aldilar. O gun dahil toplamda 3-4 gundur veterinerde. Her gun gidip ilgileniyorum.

Yarin da kirik tedavisine baslamaya hazir. Ancak biraz luks bur yer oldugundan hazirlikli olmam gerekir. Butcemi asarsa kirik tedavisini belediyede yaptirmak icin kediyi oradan alabilirim. Simdi sorum su:

1- bugune kadarki surec icin benden ekstea ucret isterler mi yoksa o 100 tl ile mi bu kadar ilgilendiler? O kediyi hayatta tuttular ya ne isteseler haklaridir?

2- kirik tedavisine de orada devam edersem levent gibi luks bir yerde kedinin hayatta kalmasi, kinaklamasi, gunluk beslenmesi, ilaclari, rontgen, kirik cikik tedavisi gibi toplu bir surec en luks yerde bile olsa maksimum maksimum kac paraya cikmali sizce? Yani ne kadar olsa cok ucuz, ne kadar olsa normal, ne kadar olsa kabulklenilebilir kazik, ne kadar olsa itiraz edilmelik bir fiyat olur?

Senelerdir kopeklerle hasir nesir oldugumdan kedi tedavileriyle ilgili hic bilgim yok malesef. Bir de kedinin durumu acil diye ve kendi veterinerim de sehir degistirdi diye tanimadigim bir yerle devam ediyorum su an.


Not: yardim ve bagis talebim yoktur. Fahis otesi fahis rakamlar karsima cikmazsa butcemi asmaz, karsilarim. Yine fahis rakamlar olmazsa kediyi orsdan oraya da goturmez ayni yerde tedavisine devam ettiririm.

 
Hocam ayip degil ki neden olmasin. Bi can kurtarmissin sana tesekkurden baska ne denilebilir. Yazin herkes uc bes katki yapsin. Bi de sahiplenirseniz ne guzel olur. Lutfen yazin.


  • brad pitt  (23.05.17 17:49:26) 
Benim geçen sene yaralı haldeyken verdiğim kediye 10-15 gün boyunca veterinerde bakıldı.
(bağdat cad. civarı bir veteriner,levent'le yakındır fiyatlar bence)

her gün verilen ilaçlar,beslenme, orada tutulması vs 750 tl ödeme yapmıştım, yaraları vardı fakat bir kırık tedavisi olmadı bizim kedide.

Bugün de başka bir kediyi götürdüm,başka bir veterinere.Yarın röntgen sonucu kırıklarla ilgili bilgi verecek bugünü atlatırsa kuzucum.
Bana bir rakam söylerse editlerim burayı da.
Geçmiş olsun.
  • demoniclewinsky  (23.05.17 18:08:10) 
Kaldığı gün başına 40tl alınıyor, buna aldığı ilaçların ücreti de ekleniyor bizim veterinerde. Röntgene 50-60 TL gibi bir şey almıştı.
Kullanılan ilaca, yapılacak işleme, kırığın nerede olduğuna göre değişiyor tabii fiyatlar. Sokak kedilerine indirim yapıyorlar. Bence en sağlıklısı veterinere direkt sormak olur. Şimdiye kadarki masrafları ve tedaviye devam edilmesi halinde çıkacak olan masrafları sorun. Ve indirim isteyin mutlaka.

Bir de veteriner hekimleri odasının fiyat tarifesi var, oradaki fiyatların misal iki katı fahiş olur bana göre, en çok %20 fazlasını falan veririm.
  • peggy  (23.05.17 18:18:46 ~ 18:19:19) 
yukarıdakilere ek olarak; sokak kedisi olduğu için daha fazla indirim yapmasını isteyebilirsiniz ki genelde yapıyorlar. ben de aynı şekilde 2 sene önce caddebostan'da arka ayaklarını kullanamayan bir yavru kedi bulup lüks sayılabilecek bir veterinere götürmüştüm. köpek saldırısına uğramış. :(

işte ilk müdahale, parazit tedavileri, ameliyatı, röntgenleri, günlük tedavisinde kullanılan ilacı, beslenmesi /bakımı derken toplamda 1 ay için 1300-1400 tl arası bir şey ödemiştim.

ama gerçekten çok güzel ilgileniyorlardı, o yüzden hiç içime oturmadı kedi de güzelce iyileşince.
  • piremses  (29.05.17 09:09:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.