[]

film-dizi izlemeden önce hangi sitenin puanlarına bakıyorsunuz?

malum imdb çöp oldu artık bu konuda.

ben son dönemlerde criticker(bazen çöküyor) ve metacritic'e bakıyorum. bazen de rotten tomateos'a.


 
Rotten çok acımasız geliyor, o yüzden metacritic'e bakıyorum imdb ile birlikte.


  • chicha  (22.05.17 21:10:12) 
rotten tomateos benim için kriter. imdb'nin bu denli abartılmasını anlamıyor, anlama çabası da göstermiyorum jhbajdhad. 'ömdb'dön yödö öltö ölön fölmlörö özlömöyöröm...'

rotten tomateos'da şöyle de bir güzellik var, sinema eleştirmenlerinin puanlarıyla sitenin kullanıcılarının puanları ortak değil ayrı ayrı gösteriliyor. bazen seyirci filme çöp derken, bazen de eleştirmenler çöp diyor. o anda karar sana kalıyor tabii.
  • michonne  (22.05.17 21:15:15) 
yıllardır criticker kullanıyorum. en kişiseli, en halden anlayanı.


  • ben bilmem moderator bilir  (22.05.17 22:26:18) 
ben ekşiyee bakıyorum... eğer filmin görselliği şöyle müzikleri böyle, saanat yönetmeni süper yapmış derlerse sanat filmi deyip izlenmez diyorum. habire yönetmeni övüyorlarsa o yönetmenin tarzına aşinaysam izleyip izlmeyeceğime karar veriyorum. mesela tarantinoyu izlerken adını unuttuğum bir yönetmeninkileri izlemiyorum.


  • gotic  (22.05.17 22:34:14) 
filim adamı olumlu


  • ben demistim zaten  (22.05.17 23:59:31) 
ben hep izledıkten sonra bakıyorum yav. rottentomatoes guzel.


  • bruceandwayne  (23.05.17 00:30:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.