[]

Acil hastanedeyim

10 yaşındaki oğlumu Medicana'ya getirdim. Öksürüyordu İki gündür. Bir iki kan testi istediler. 470 tl fatura çıkarttılar. Ben de faturayı kesmeden, detaylandirin diye rica ettim vezneye. Neye ne kadar ödediğimi görmek istiyorum.

Yapamazlarmis öyle bir şey yokmuş. Total fatura veriliyormuş. Benim tüketici olarak hakkım yok mu bunu istemeye? Bekliyorum hala burda bakalım nolucak. Ne diyeyim ki ben bunlara?


 
biz acile gidip sonrasında bazı işlemlere tabi olduğumuzda, tek tek hepsini görmüştük.
totalde de indirim yaptı hastane. muhasebe ile alakalı bir kadınla görüşmüştük fatura için. siz de yetkili birisiyle görüşün, fiyat oldukça fazla, indirim yapsınlar.

  • omonia  (22.05.17 15:34:00) 
Ödemeyi kredi kartı ile yapıp sliple 184 şikayet hattına şikayet edin yapacak birşey yok. Özel hastaneler hep böyle.


  • Fritz-X  (22.05.17 15:36:31) 
Medicana biraz kazıkçı. Hiçbir kurum indirimini kabul etmiyolar prof.'a giderseniz.
Sadece muayene oldum (test vs. yok) 170₺ verdim.
Böyle düşününce istenilen rakam gerçektir bence.
Ama detaylandırmayı muhasebeciden isteyin.
  • megalomaniac  (22.05.17 16:01:32) 
Alo 170 var, sgk cagri merkezi, arayin haklarinizi ogrenin yardimci oluyorlar, hatta aramadan once yetkililere ufaktan bunu yapacaginizi ( sikayet edecekmis gibi) soyleyin, belki aramaniza engel olmak icin yardimci olurlar, 170 fena bi tel degil, bastan savmiyorlar genelde..


  • alttaraf  (22.05.17 16:20:13) 
"Ama sistem izin vermiyoo", "öyle bir şey veremiyoruz" cevaplarından sonra aşırı ısrarlarımla yetkili biriyle görüştürelim sizi dediler. Biraz bekledikten sonra bir yetkili geldi ve yapılan işlemleri ve ücretlerini gösterir bir belgeyle birlikte.

Ateşini ölçtükleri civalı derecenin bile ücretini almışlar sanki aynı dereceyi yüzlerce hastaya kullanmıyorlarmış gibi. Bir daha asla bu hastanenin kapısından içeri girmem.
  • old possum  (23.05.17 14:33:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.