[]

ne yapilabilir

Merhaba.

Benim arkadasim pek yok. 1 2 tane. Onlarla da arada bir gorusebiliyorum. Konumuz buna cozum degil ama. Bu boyle yani. Bi ara uzerine cok dusundum artik vazgectim. Alistim.

Gectigimiz 3 gunluk tatilde ben hic bir sey yapmadim. Cekingen biriyim. Cok asiri ozguvenim yok. 3 gun de evde oturdum. Uzuldum falan.

Ben 3 4 ay once ingilizce kursuna kayit olmustum hafta sonlari. Hobi ve sosyallik olsun diye, kuru bitti onun da. Devam edicem ama. Ingilizceden once, mesgale olmasi sebebiyle :)

Fark ediyorum ve istiyorum ki sosyallesmem lazim. Heo evde kalmak, hep dusunmek daha kotu hissettiriyor. Ama ne yapablirim bilmiyorum.

Hafta ici aksam 7 de evdeyim. Ne yapabilirim.
Hafta sonu kursum 1 de bitiyor. Ne yapabilirim.

Bostancida oturuyorum. Biraz cekingenim de. Cok ozguvenli karisamam ortamlara falan. Ama bi yandan da instagram hikayelere baktikca keske ben de oyle olabilsem diyorum. Herkes bi yerlerde. Herkes caddebostan sahilde. Benim gidicek kimsem yok :)

Tesekkur ederim. Iyi haftalar dilerim.

Hafta sonu kursum 1 de

 
kurstan insanların telefon numaralarını al
en çok anlaştıklarınla sen plan yap. sen davet et insanları bi yerlere. sonrası kendiliğinden gelişir.

  • interview with the vampire  (22.05.17 14:47:43) 
Bir kere bence özgüvenini kıran şeyleri tespit etmen lazım.
Önce kendini sevmelisin ki insanlar seni sevsin.
Bu kaynaşma işi bence biraz özgüven işidir.
Çok güzel/yakışıklı olmayabilirsin ama öyle bir enerji yayarsın ki insanlar seninle takılmak isterler.
Özgüveni düşük insan toplum içinde daha sessiz sakin olur. ee bi ortama seni çağırmaları için daha aktif olman gerekir sürekli konuşman anlamında demiyorum enerjinin yüksek olması lazım ki insanlar seni yanlarında istesinler.
  • powerpufgirl  (22.05.17 14:52:10) 
Bostancı sosyalleşmek için aslında oldukça elverişli.
Kurs mantıklı, aralarda muhabbetlere katılmayı dene.
Emin ol çekinecek şeyler değil.
Selam! de birisine, bir şey sor. FB iyi yendi Yunan keferesini falan
herhangi bir şey.
Diyalog iyidir.

Kafana yatan tipleri önce sen davet et.
Gel bi kahve ısmarlayayım de.
İki lafın belini kır.

Ne kadar etkinlik o kadar muhabbet demek.
Hobi kurslarına katılanların çoğu da sosyalleşmeye meyillidir, ilgi alanına göre, fotoğraf, tiyatro, dans, resim, heykel artık ne hoşuna giderse git.
Ortak zevklerin olan insnların bulunacaı ortammları araştır.

Ne seviyorsan, neyden keyif alıyorsan ona dair kitleleri kovala.
İnternette sevdiğin şeylere dair forumları takip et, yaz oralara, toplantılara katıl...

Harekete geç... :)
  • mhm  (22.05.17 14:59:25) 
aynı dertten müzdaribim ve şu an evde ağlıyorum. teşekkürler.


  • anarsika  (22.05.17 14:59:47) 
Bostancı'da oturuyorum, Caddebostan'a geçiyoruz genelde 2-3 kişi. Görsen direk sevip sarılacağın tipleriz. Mesaj çek beraber gidelim bira falan içeriz :)


  • eazy  (22.05.17 15:03:00) 
yaş ve iş güç durumu nedir?


  • captainobvious  (22.05.17 15:15:45) 
Gunaydin arkadaslar. Oncelikle herkese tesekkurler. Hep cevap vermek hem de uplamak istiyorum, yeni fikir ve onerileriniz icin :)

@interview with the vampire, denedim. Bi whatsapp grubu vardi sinifin. Cok nadir konusma oldu. E ben de cok yazamadik yani. Arada bi iki yazdim. Ama cok komik ben yazdigim an konusma kesildi hep djdjdjjd hani sessizlik olur ya.

@powerpuffgirl, ben neseli olmakla ezilen olmayi ayarlayamiyorum. Nefret ediyorum kendimden bu yuzden. Cok guldururum gulerim oldugum ortamda. Ama bi bakmisim herkesin tasak gectigi biri olmusum. Agirligi hic olmayan. Bundan biktim. Neden oyle oluyor nerede hata yapiyorum tam bilemiyorum.

@mhm, hocam bostanci cidden guzel. De benim arkadasim yok. Yani evet kurs bi secenek de. Ne bileyim hadi yapalim hissiyatinda bi insan olamadigim icin zor gibi. Girdigim ortamlarda konusuyorum zaten. Diyalog kuruyorum da. Guluyoruz ediyoruz faln filan. Ama hic bi yere davet edilmem mesela. Gereksiz eleman gibiyim.

@anarsika, uzuldum.

@eazy, tesekkurler hocam yazacagim size.

@plastic angel, tesekkur ederim hocam size de yazacagim.

@captainobvious, 27 yasindayim. Elektrik elektronik muhendisiyim, it sektorunde calisiyorum.

@proletarier aller lander vereinigt euch, hocam haklisin belki bilemiyorum. Cidden herkese bi yardim edeyim sorununu dinleyeyim basi sikissa ben kosayim diye yasayan biriyim. Ya malim. Ya ugursuzum. Ya da ikisi de. Yani beni hayatta harbiden seven sayan soran veya gorusmek isteyen arkadasim bence yoktur. Max 1. Insanlar da yasiyor hocam. Caddebostan sahilde foto paylasmayan yoktu. Herkesin birden fazla arkadas grubu var. Gidiyorlar falan filan. Ben is yerinde bi arkadasim beni yari yolda birakinca cok koyuyor. Onu hayatimin merkezine koyuyorum cunku baska arkadasim yok. Kiz arkadasim yok belki de o da ilgilidir. Gun boyu whatsapp acmamada falan.
  • brad pitt  (23.05.17 10:13:04) 
zirvelere katıl buradan, sözlükten ya da film adamından vs. özeniyorsan kır zincirlerini, ne olabilir sonu.

teşekkürler, sana da iyi haftalar.
  • Apocalypse  (23.05.17 10:27:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.