[]

YTU Teknokent Ulaşım Servis ve Konaklama

Davutpaşa yerleşkesinde bulunan bir firmada 2-3 hafta içerisinde işe başlayacağım. Teknokent servisi Aktif olarak kullanılıyor mu? Çilek turizm diye bir firmanın websitesine denk geldim ne derece aktif bilemedim.

Bir de eşyalı 1+1 ev tutmak, ya da ev paylaşımı yapmayı planlıyorum. Bu amaçla kullanılan Boğaziçi Housing gibi bir facebook grubu vs var mı Yıldızlılar arasında


 
Ulaşım için çilek servisleri cevizlibağ'dan ve kampüsün girişinden kalkıyor. İçine bakiye yüklenerek kullanılan kartlar satılıyor, okulun içindeki otobüs durağından alınabiliyor, orada büroları var.


  • denhia  (22.05.17 14:08:03) 
öncelikle hayırlı olsun.

teknopark servisleri artık çilek turizm bünyesinde değil,nida turizm bu işi yapıyor. akşam 9a kadar üniversite giriş kapısı ve cevizlibağ metrobüse kadar 15 dakikada bir seferler oluyor.
  • mcsword  (22.05.17 14:48:39) 
Yanitlar icin tesekkurler, ancak metrobus servisinden ziyade ornegin Besiktas'tan ya da Halkali'dan Teknopark'a servis var mi onu ogrenmek istemistim.

Bir de is baslama saatlerine yakin Metrobus servisinde yer bulmak cok sikinti olmuyor mu? Tum firmalar 8-9 arasi ise basliyor, herkesin de kendi araciyla gelmedigini varsayarsak servise talep cok yogundur gibi dusunuyorum. Haksiz miyim?
  • elon  (22.05.17 15:33:15) 
Hayırlı olsun.

Cevizlibağ veya metro servisinde sıkıntı olmuyor. Diğer servis için çalıştığın şirketin imkanı olması lazım.

Eğer öle bir imkanı varsa, tüm çalışan firmaların ortak kullandığı servisler var, halkalı dan emin değilim ama beşiktaşa kesin var. Şirketin okeylerse o servisleri kullanabiliyorsun. Akşam 17:30 da kalkıyor servisler. Şirketle konuş istersen eğer servisi imkanı veriyorsa halkalı serivisi var mı diye, ilgili kişiye sorar sana haber veririm.
  • canbonomobenseno  (22.05.17 16:27:36) 
@canbonomobenseno hocam şirketin neden okeylemesi gerekiyor onu anlamadım. Parası neyse kendim vereceğim şirket ne alaka?

Halkalı'yı öylesine sordum bu arada orada eve çıkmak gibi bir düşüncem kesinlikle yok :))
  • elon  (22.05.17 23:31:01) 
Parasını sen verirsen sıkıntı yok hocam. Ama servisi genelde şirketler karşılıyor. Bazı durumlarda da sana yol parası veriyor.

Yok sen kendim veririm dersen zaten servisi kullanabilirsin. Benim bildiğiM Avcılar, Beylikdüzü, Beşiktaş, Alibeyköy, Mecidiyeköy servisleri var. Karşıya yok diye biliyorum.
  • canbonomobenseno  (23.05.17 12:56:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.