[]

Pdf'ye vesikalık fotoğraf ekleme sorunsalı

Merhaba arkadaslar,
Pdf şeklinde bir başvuru formu var ve fotoğraf eklenmesi isteniyor ne yaptıysam fotoğrafımı ekleyemedim.

Bana yardım edebilecek birisi var mı acaba?
Nasıl yaparım da eklerim ben bu fotoğrafı oraya ?

 
pdf to word diye google'da aratıp dosyayı worde çevirin ardından ekleyin.

eğer bu olmazsa bazı programlar bu işi yapabiliyormuş. ismini hatırlayamadım. adobenin programlarını iyi bilen bir arkadş daha iyi yardımcı olacaktır.
  • blue eyes white dragon  (22.05.17 13:28:39) 
Pdf to Word'ü denedim ama word'de nasıl fotografı ekliyoruz onu da bilmiyorum :(


  • prinz-frost  (22.05.17 14:25:17) 
www.pdfescape.com

yukarıdaki siteye giriyorsun. Soldaki Free Online'ı seçiyorsun. Ardından soldaki listeden Upload bölümüne giriyorsun. Çıkan sayfada dolduracağın formu upload ediyorsun. Sonra gelen sayfada sol üstte sekmeler var. Oradan Insert sekmesine gelip Image ekle komutundan istediğin resmi ekliyorsun. Resim eklenince boyutunu ayarlayıp PDF'i kaydedip tekrar indiriyorsun.
  • himmet dayi  (22.05.17 14:27:39) 
Photoshop varsa, pdf formatını tanıyor. Orada düzenleyip tekrar pdf olarak kaydedebilirsiniz.


  • marjory  (23.05.17 01:50:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.