[]

Eski resim, kartpostal nerden bulunur istanbulda?

Ünlülerin olduğu değil . Kimn oldupu belli olmayan, siyah beyaz şyler. kadköyde akmarda bulamadım. Mköyde var mıdır veya bjk?




 
istiklal sahaflar çarşısı üst kat, geçen hafta filan baktım daha o kadar güzel şeyler vardı ki. hatta 40'lardan filan fotoğraflar da var. bir de boğaziçi üniversitesi 90'larda sanırım bir kartpostal serisi basmış, onlar da baya güzeldi, oradalar.


  • yazmamaya yemin eden adam  (22.05.17 02:44:21) 
galatasaray lisesinin yanından aşağı saldın mı oralarda vardı 1-2 dükkan bahsettiğin tarzda fotoğraflar yığılıydı önünde.


  • bass solo take one  (22.05.17 02:49:20) 
Kadıköy'de yine Akmar'ın caddesi üzerinde kilisenin az ilerisinden sola dönünce Bahçeli Sahaf var. Kendileri hem eski kartpostal satıyor hem de eski fotoğraflardan yeni kartpostal basıyor. Çokça çeşit vardı. Bir bakın derim.

Bir de Moda Migros'tan Moda İlkokulu'na doğru Tek Büfe'nin yanından çıkan sokakta yukarı doğru giderken sağda bir sahaf var. Orada da eski fotoğraflara rastlamıştım. Adını hatırlamıyorum maalesef.
  • desdenova34  (22.05.17 02:51:39 ~ 03:12:06) 
Beyoglu aslihan pasajini gezebilirsiniz.


  • luchetti  (22.05.17 03:50:50) 
Yazılanlar dışında Kadıköy'de Bahariye Caddesi üzerindeki Kafkas Pasajı'nda oluyor güzel kartpostallar.


  • ms brownstone  (22.05.17 08:59:13) 
kadıköy imge sahaf'ta var eski fotoğraflar.


  • gmzo  (22.05.17 10:10:52) 
sirkeci'ye inebilirseniz "keskin color" var, istanbul'un kartpostal merkezi gibi bir şey. dediğiniz çeşit onlarca, yüzlerce kartpostal var.

büyük postane'ye gidin, herhangibir kişiye sorsanız gösterir, çok yakın.
  • orange coffee  (22.05.17 10:56:59) 
Beyazıt sahaflar çarşısı cami kapısından girişte solda köşede bir dükkan var. Orada da eski güzel kartpostallar bulabilirsin.


  • kaptan memo  (22.05.17 11:23:21) 
Imgeye gitmistim. Uc dort lira dedi


  • Cursed Chico  (06.12.17 16:13:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.