[]

Birinci sinif ogrencilerine hediye

Merhaba. Doguda bir ilkokulda birinci sinif ogretmeniyim. 27 ogrencim var.
Bu hafta okuma bayramimiz olacak. Birkac hafta sonra da karnelerini alacaklar.
Donem bitmeden bir bahaneyle hepsine hediye vermek istiyorum. Okumaya gecme hediyesi ya da karne hediyesi gibi.
Yiyecek icecek turu seyler disinda onerileriniz varsa sevinirim.
Tercihen hem hepsinin hosuna gidecek hem de birkac yil bile olsa kalici bir sey olsun istiyorum. Sizce ne olabilir kac gundur dusunmekten bittim.

 
Hepsi için ufak cicili bicili bi defter ya da hoşlarına gidecek bir hikaye kitabı alıp ilk sayfasına her biri için özel bir not yazardım ben olsam.


  • bir nick var benden iceri  (22.05.17 01:29:40) 
urun.gittigidiyor.com
Böyle minik saksı bitkileri olmaz mı? Olur gibi geldi bana

  • kobuzchu kiz  (22.05.17 01:33:32) 
üstünde isimleri yazılı kupalar olabilir, belki biraz tuzlu ama


  • siyah gece  (22.05.17 01:50:59) 
küçük saksı bitkileri. anasınıfında bana öğretmenim hediye etmişti. üniversiteden mezun olana kadar evde bir yerlerde süs olarak durdu. taşındık vs. kobuzchu kız artı 1


  • karlmarx  (22.05.17 02:20:22) 
satranç takımı hediye ederseniz çok güzel olur. birinci sınıf değilde 6-7-8 sınıf olsa beyaz zambaklar ülkesi kitabını tavsiye ederdim. satranç takımı güzel 10 tl olsa 270 lira yapar hatta eksi duyuru olarak kampanya düzenleyebiliriz. satranç takımı bir çocuğa verilebilecek en güzel hediye.


  • alp9900  (22.05.17 04:31:23) 
Her ogrencimin saksi cicegi var birlikte dikmistik, tatilde goturecekler evlerine o yuzden bu secenek olmuyor malesef.
Hikaye kitaplari da verecegim okuma setleri almistim onlardan sevdikleri hikayeleri sececekler.
Defter bakiyorum bir yandan tatli sevimli bir sey bulursam olabilir.
Fidget spinner sanirim stres carki olarak satilan seyler. Fikir icin tesekkurler ama pek sicak bakamadim malesef.

Satranc takimi cok guzel bir fikir. Bu sene taslari ve hareketlerini tanittim onumuzdeki sene oynamaya baslayacagiz tatilde kendi takimlariyla oynayabilseler cok guzel olur. Destek olunursa ayri bir guzel olur tabi:)
  • meteorzede  (22.05.17 23:29:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.