[]

Hediye secmekte zorluk cekiyorum, nasil yol izlemeli?

Herhangi biri olabilir bu kisi, anne, sevgili, arkadas, is hediyesi, ev hediyesi, dogum gunu hediyesi, icimden geldi hediyesi...

Sorun su, siradan bir hediye olmasin istiyorum. Ne bileyim kisin atki bere almak gibi, d&r dan hediye almak gibi, kolye almak gibi, gomlek almak gibi, akliniza gelen her turlu "ilk akla gelen hediye" kategorisindeki seyler.

Bunlari degil de orijinal bir sey alayim istiyorum. Buraya kadar sikinti yok.

Orijinal bir sey de secemiyorum. Zamansizliktan cok gezemiyorum, ne nerede bulunur tam bilmiyorum. Gitsem de begenip secemiyorum. Belki de zevksizimdir, bir seyi de begenemiyorum.

E almak da istiyorum. Hediye vermeyi cok severim aslinda, secmesi olmasa.

Sonucta bir sey alamadigimla kaliyorum.

Bes dk icinde gidip gomlek alinca, karsi tarafa sanki gereken ozeni gostermemis hissediyorum.

Ne yapayim sizce? Abartmadan al gec mi yapmali? Niyet onemli nasilsa mi diyelim?

Tesekkur.

 
"Aa x bunu cok sever" ya da "aa x bundan istiyordu" diyorsam gorunce, x'e o neyse aliyorum. Yoksa sirf almak icin alinmis hediyeleri sevmiyorum.

Eger zaten gorunce akliniza direkt o kisi fln gelmiyorsa almayin bence gerek yok. Konusmalarinizda karsinin soylediklerine onem verin, yapmiyorsaniz eger. Laf arasinda illa ihtiyaci olan ya da istedigi bir seyin muhabbeti dolayli yoldan da olsa geciyordur. Hem boyle gercekten dusunulmus hediyeler daha anlamli.
  • yuzır  (22.05.17 00:05:09) 
Günlük hayatta konuştuğum, görüştüğüm biriyse sevdiği beğendiği bir şeyi belirtince telefona not olarak kaydediyorum. Beraber gezdiğinizde, yemek yediğinizde, alışveriş yaparken ya da mesajlaşırken dikkat edin. İlla ki aa bunlar iyiymiş gibi bir muhabbet oluyor. Ben bir de hediye alma konusunda biraz hevesli olduğumdan ipucu yakaladıysam aylar öncesinden unutmadan hemen alıyorum. Kardeşimin doğumgünü eylülde arkadaşımın doğumgünü ağustosta ve hediyeleri hazır bekliyor ^^


  • jazzabel  (22.05.17 00:41:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.