[]

doktorla sevgili olma/evlenme fanteziniz var mı?

kadınlarda görüyorum bu durumu özellikle. var mı sizde de? neden ola ki?
bir doktorun nesi çekici geliyor, çok abartılmıyor mu şu doktor olma durumu?



 
  • Lim5  (21.05.17 23:18:17) 
Hayır, yok. Hayatım boyunca da olmadı açıkçası.


  • fraise  (21.05.17 23:19:21) 
Tabii ki her kadın değil ama çoğunlukta var. Normalde yüzüne bakmayacağı tiplere doktor diye bakıyorlar arkadaşlarıma yürüyen kızlardan biliyorum.


  • pastörizesüt  (21.05.17 23:20:22 ~ 23:23:51) 
çok şükür daha renkli fantezilerimiz var


  • otonomo  (21.05.17 23:21:40) 
Doktorla evlenmeye az kalan biri olarak, gidin başka fantezi bulun:D

Benim yok, smart is new sexy. Doktorlar da ortalama üstü. Belki o yüzdendir.

Ben benimkinin neyi çekici anlatırım da doktor olmasıyla alakalı değil herhalde hiç. Mecburi olayı bile doktor olmasaydı keşke dedirtiyor :m
  • bir ileti paylastim  (21.05.17 23:26:23) 
yok


  • elorelia  (21.05.17 23:29:11) 
doktorları neye göre zeki buluyorsunuz? tama aralarından zeki olanları vardır elbet her meslek grubundan olduğu gibi ama gerizekalıları da çoktur yani bütün doktorlar zekidir önermesi çok saçma. tıp eğitiminin de çok abartıldığını düşünüyorum.


  • limoncello  (21.05.17 23:32:31) 
hiçbir zaman doktor koca ya da sevgili arayan biri olmadım.
ama sorulsa, "kocamın doktor olması iyi olabilir" diye düşünürdüm belki.
çünkü verdiği bir güven var.
bilgisine, en azından ortalama üstü olması gereken zekasına duyulan hayranlık ya da güven çekici geliyor olabilir.
ya da belki bazı kadınlar statü olarak görebilir.

fakat deneyimlerim, doktorların çok da zannedildiği gibi cazip insanlar olmadıklarını gösterdi.
evet, aptal olmuyorlar, ama bu illaki yeterli oldukları anlamına da gelmiyor.
gereksiz bir fantezi yani.
  • blatta hiberna  (21.05.17 23:33:03) 
Umarım vardır..

Not: tıp 3. Sinif/erkek

Not2: guzel kızlar eqlesin..
  • nundu  (21.05.17 23:37:44) 
benim değil ama ailemin var :D nebileyim, eşe dosta faydası olur diye düşünüyor olabilirler. ben komik buluyorum. Böyle şeyler genelde hep çevre ve ailenin etkisi, bilinç altına işlemesi oluyor bence.


  • kismisolungac  (21.05.17 23:42:16) 
Yok.
Hatta çevremde çokça doktor ve tıp öğrencisi var, tanıdıkça doktorlara karşı bir önyargı geliştirdim, asla olmasın modundayım.
Zaten pek çoğu çekilmez insanlar, kendilerini çok üstün çok zeki çok mükemmel görüyorlar, bir de üstüne dökülen saçlar ve kavanoz dibi gözlükleri ekleyince yani elde görsel çekicilik de olmayınca, ne yapayım adamın mesleğini?
Avukatlar eqlesin ajfkkdkdls
  • bir nick var benden iceri  (22.05.17 01:42:20) 
Hiçbir zaman böyle bir düşüncem olmadı.


  • ms brownstone  (22.05.17 01:45:43) 
Parası çekici geliyor olabilir.

Hiç böyle bir dusuncem olmadı
  • gazozailacatmauzmani  (22.05.17 01:47:15) 
Doktor ne yahu. Daha renkli fantezilerim var +1


  • ruhen hastayim ben  (22.05.17 01:50:22) 
Erkeğim ve böyle bir şey istemem. Eşim mümkünse az çalışsın ve birlikte vakit geçirmeye zamanımız olsun. Gece yarısı kadıncağız hastanelerde nöbet tutarken benim kıçımı devirip yalnız başıma uyumam pek adil olmaz. Aşık olursam belki ama normalde ı-ıh.


  • dissendium  (22.05.17 01:51:30) 
benim var, o kendini biliyor.


  • sik kullanilanlar  (22.05.17 01:53:14) 
Fantezi olarak isimlendirmem ama bir kadının veya erkeğin doktorla evlenmek istemesini, ya da ihtimaller içinde onu önde tutmasını çok makul buluyorum. Tıp kazanan ve zeki olmadığını düşündüğüm bir iki arkadaş da gördüm ama bunlar istisna sayılır, benim gördüğüm üniversite sınavında iyi bir derece yapmak için ortalama üstü bir zeka gerekir. Bu kısmı hiç saymazsak bile bu insanlar en az 6 yıl deli yoğun bir eğitim alıyorlar, bu da doktor kişinin asgari bir sabra ve disipline sahip olduğuna karine oluşturur. Risksiz maaş, saygınlık gibi artıların yanında ve bence en keyiflisi insan biyolojisini biliyorlar, oturursun uzun uzun anlatır. Kız arkadaşlarım anlatırken bile hevesle dinlerim ben. Bir de konu hastalık olunca insan kendini çok aciz hisseder, bu konularda da olası sorunlarda garanti bir destek sağlar doktor eş. Ne güzelleme yaptım ama :D
Ben yine de meslektaş biriyle evlenmenib en azından kendim için daha eğitici ve keyifli olacağına inanıyorum.

  • illiyet dağı  (22.05.17 18:18:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.