[]

spor yapanlar - eti lifalif tüketimi

selamlar.

yahu ben bu ürünü yüksek karbonhidrat var diye tüketiyorum. yani kaliteli kb diye. yanlış mı biliyorum. bu ürün zayüflatıyor mu? ben zayıflamak değil, aksine kilo almaya çabalıyorum.

bunu tüketerek yanlış mı yapıyorum? sözlükte birileri "çok güzel, zayıflamak için yiyorum" vs yazmış.

 
Makrolarına uydurursan kilo da verirsin kilo da alırsın fark etmez.


  • angelus  (21.05.17 21:10:34) 
hocam makro micro pek bilmiyorum da, ben zaten afedersin ayı ygibi yiyorum. ekstradan bunu da yiyorum. ara ögün olsun, günlük kb karşılasın diye yiyorum yani. yoksa acıkınca yemiyorum yani.


  • mahone  (21.05.17 21:13:18) 
O zaman ye sen seni bozmaz.


  • angelus  (21.05.17 21:14:30) 
spor yapmıyorum ama sürekli tükettiğim için cevaplayayım.

yüksek karbonhidrat var evet 100 gramda 60 gram civarında. kilo aldırıp aldırmaması yediğin miktara göre değişir. 1 dilim ekmeğe eşit olanı 3 yemek kaşığı falan. eklediğin şeyler varsa onlar da karbonhidratı ve kaloriyi artırır tabii süt, yoğurt, meyve vs.

kilo vermede etkisi lif içermesi, midede şişip tok tutmasından kaynaklı. ben bazen bir öğünde almam gereken karbonhidratın hepsini yulaftan alıyorum, kilomda değişiklik olmadı şu ana kadar.
  • centrolenidae  (21.05.17 21:16:13) 
ben sabah omletin içine döküyorum, senin gibi kilo almaya çalışıyorum denebilir en azından sağlıklı olanı. dendiği gibi zayıflamak için de yeniyor tam olayını ben de anlamadım açıkçası


  • yeni dunya duzeni  (22.05.17 01:09:41) 
yulaf sabahları pirinç ve bulgura alternatif olduğu için tercih ediliyor yoksa pirinç yemeniz kilo açısından daha verimli olur zira sindirimi bulgura ve yulafa kıyasla daha uzun sürer.


  • odiyus  (22.05.17 01:34:04) 
hacim kazanmak için tüketebilirsin. spordan 1-1,5 saat önce sütün içine karıştır at gibi ye. ben öyle yapıyorum.


  • plastic_angel  (22.05.17 10:56:34) 
"çok güzel, zayıflamak için yiyorum" diyenler hala yağdan kaçıp karbonhidrata yüklenmekle zayıflanabileceğini sanan fosiller. bakma onlara sen yemeye devam et.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (22.05.17 11:28:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.