[]

Kurutmayan ya da nemlendiren duş önerileri?

Hergün duş almaktan vücudum kuruyor ve kaşınıyor artık. Duş jelleri sabunlar çeşitli şeyler denedim ama çözüm bulamadım.

Yves rocher aldım en son bir olayı yok.

Sebamed in hydra bilmem ne kremini aldım sürüyorum sağıma soluma ama o da çok verimli değil.

Ne yapayım da kurumayayım? pH dengem bozulmasın çok? Hadi kurudum, nasıl nemleneyim?

Sık yıkanmamak çözüm değil benim için. Teşekkür.

 
Ne zamandan beri böyle, neyi farklı yapıyorsun o önemli. Bence bi dermatologa danışmak en iyisi ancak belki deterjan alerjisi filan olabilir. Bu durumda etkenden uzaklaşmak tek çözüm, ek olarak kısa süreli bir tedavi önerebilirler. Duş jeli deterjan ne alaka bik bik diyenler olabilir, haksızlar. Cilt tipine uygun alerjen olmayan bir ürün önerebilir doktor, ben bilmiyorum bilsem söylerim


  • dahayeniymis  (21.05.17 12:27:39 ~ 12:28:13) 
her insanın bu tip ürünlere tepkisi farklı oluyor. benim de genelde kurumaya yatkın bir tenim var ama jel olarak şu nivea'nın cream care denilen ürününü kullanmaya başladığımdan beri bir sorun çarpmıyor gözüme. çok da güzel kokuyor şerefsiz ama katkı maddeli olduğundan sağlıklı bir çözüm olmadığı da aşikar. en iyisi uzmanına danışmak tabii.


  • philus  (21.05.17 12:42:30) 
Tam olarak gün aşırı ya da bazen hergün yıkanmaktan, hergün yıkanmaya geçince başladı. Her şey aynı sadece duş sıklığı artınca oldu.

İnş doktor ayağımıza gelir:/
  • bir ileti paylastim  (21.05.17 13:18:39) 
Kahve telvesiyle peelimgi gibi dene duşta. İnanamıcaksın. Kullanılmış kahve telvesi. Filtre ya da türk farketmez


  • stiletto heel  (21.05.17 13:36:26) 
Sıcak suyla yıkanıyorsan yıkanma.

www.sanalmarket.com.tr

Link kırık olabilir. Sebamed Zeytinyağlı jel 1000 ml diye arat.

Üzerine hala kuruyup kaşınırsan eczaneden Ürederm alıp sürersin.
  • Lim5  (21.05.17 14:08:56) 
Duştan sonra kantaron yağı kullanabilirsin. Katkı maddesi yok.


  • insomnia  (21.05.17 15:11:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.