[]

Olaylardan çabuk etkilenme

Dün bi kaç kişi otururken birisi canımı sıkacak bi şey dedi, ben de cevabını verdim ama ona rağmen çok canım sıkıldı. Bugün de kahvaltıya davetliydim, o söyleyen kişinin dün de yanımızda olan bi akrabası gelecek diye gitmedim. Herkes çok kızdı bin kere aradılar, ağlayıp yatmayı tercih ediyorum, bi de gidersem sanki o akraba, bana bununla ilgili bi şeyler söyleyecek gibi geliyor. Ne bileyim kusura bakma yersizdi dese bile ben orda ağlarım. İşte nefret ediyorum bu huyumdan, hiç dayanamıyorum, yanlış yapıyorum değil mi :( nasıl çözeriz.




 
takmayacaksın, yokmuş gibi davran. yapa yapa alışırsın.


  • Apocalypse  (21.05.17 11:42:58) 
İşte elimde olsa keşke ah bi ağlamasam, alındım gerçekten de. Çünkü 15 dk boyunca üzerime gelindi sustum sustum evet olabilir diye cevapladım, baktım bitmiyor sustum ben de. Susunca cevap vermedin noldu zoruna mı gitti dedi, orda koptu bende ipler. Bi yarım saat tuttum kendimi kalkana kadar da kalktığımdan beri ağlıyorum ya, sinirlerim bozuldu galiba :(


  • maria callas  (21.05.17 11:43:16) 
Seni mutsuz eden insanlarla bir araya gelmek istememen gayet normal. Gitme bugün boşver.

Gruptaki değer verdiğin insanlarla ayrı plan yaparsın sonra.
  • chitosan  (21.05.17 11:57:39) 
Ben genelde laflarimla doverim. Ha canim da cok sıkılır, bikac saatte kendime gelirim. Icip falan...

Bi gazete haberi de bir sozluk basligi filan da dagilmama sebep olabiliyor, bir yorum da.

Takmamak lazim ve o tur insanlarla cok takilmamak. Kirmamak kimseyi ve her şeye bu kadar uzulmemek ama elde degil iste bazi seyler.
  • runagain  (21.05.17 13:59:12) 
sen güçsüzsün, ha bu olabilir ama anladığım kadarıyla çevren de böyle ve sana destek olmuyorlar veya olamıyorlar. sen benim arkadaşım olsan seni zorla getirir sonra o akrabanın ve senin yanında senin canını sıkan kişiye söverim senden de zorla onay alırım. böyle şeyler senin de özgüvenini arttırır. bir şekilde üzerindeki bu ezikliği kırman lazım, en kötü internetten başla sevmediğin insanlara sövmeye. zamanla yüzüne karşı sana ayıp eden kişilere de karşılık verebilirsin.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (21.05.17 14:08:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.