[]

Antidepresan kullanınca kusacak gibi oluyorum

Yoğun gerginlik ve anksiyete sebebiyle cipralex'e başlamıştım. 3-4 gün kullandım ancak boğazımı düğüm düğüm yapıyordu, hatta kusturuyordu. Sonea bıraktım ve seralin kullanmaya başladım. Bunu alınca ruhsal olarak rahat oluyorum ama yine aynı şekilde midem bulanıyoe gibi oluyor aanki kusacağım şeyi boğazımda hissediyorum.

Sizce devam etmeli mi? Ruhsal olarak iyi olmayı göze alsam, mide bulantısından günüm berbat geçiyor. Ne yapmalı bilemedim.


 
Alışana kadar öyle gidiyor malesef, 10 gün civarı sürmüştü benim alışmam.


  • aioniotita  (21.05.17 08:21:59) 
2 hafta bulantı yapar. Midesi sağlam olan bünyemde bile bulantı yapmıştı ama kusmadım hiç. Bunu önlemek için ilk 1 hafta 10 mg lık ilacı yarım almış, daha sonra tam olarak devam etmiştim.


  • Arthur Dayne  (21.05.17 14:13:40) 
Yan etkileri 1-2 hafta sürüyor, iştahsızlık, mide bulantısı, baş dönmesi, uykusuzluk/uyku hali, çene kasılması...

Antidepresan'a kafana göre başlamamışsındır umarım, doktorun yan etkilere bakarak gerekirse ilacını değiştirir.

Kafana göre başlama, doktor dozunu sana göre ayarlar, yüksek dozla başlamış olabilirsin.
  • kimlanbu  (21.05.17 14:38:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.