[]

televizyonlarda anten girişi

hazır kablonet gelmişken mutfağa da kablo çektirdim. bağlayan ağabey linkteki gibi anten girişli bir televizyon almamı söyledi. tv'lere bakarken ne diye aramalıyım bu özeliği, bikaç defa baktım ancak pek hepsinde yok gibi?

i.hizliresim.com


 
Tüm tv lerde vardır herhalde ya, eski tip anten girişi


  • gazozailacatmauzmani  (21.05.17 04:06:49) 
hepsinde olmayabiliyor. beko arçelik falan vardı onlarda.


  • ketcapli dondurma  (21.05.17 06:12:02) 
her televizyonda vardır, olmalı.

günümüzde hala yayın yapan kablo tv'nin analog yayınını buradan alacaksınız. kablo tv'nin dijital yayını olan teledünya'yı box olmadan, tv'ye conax modül takarak izleyecekseniz yayını yine oraya takacaksınız.

sat girişi sadece daihli uydu alıcısı olan tv'lerde uydu anteni kullanmak için.

"anten girişi var mı" diye sormanız yeterli.
  • kibritsuyu  (21.05.17 08:24:49) 
Temmuzda analog yayın kalkıyor. Dijital için kibritsuyunun dediği gibi olacak


  • sutlu nescafe  (21.05.17 10:30:48) 
karasal anten diye geçiyor olması lazım


  • argent dawn  (21.05.17 15:57:51) 
Temmuzda kablo TV'nin analog olanı kalkıyor. Karasal dijital ne zaman gelir bilmem :)


  • sutlu nescafe  (21.05.17 16:18:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.