[]

diyet

spor yapiyorum, kas gelisimini saglamak icin diyet yapmaliyim. yeme motivasyonum yok. bunu nasil cozebiliriz. yiyemiyorum. kusacak gibi oluyorum. sabah 5 yumurta beyazi bile yiyebilecek kapasitede degilim.




 
Kas inşa etmek isteyen bir insanın "Ben yemek yiyemiyorum" deme lüksü yok ne yazık ki, mecbur yiyeceksin, günde 3000-3500 hatta 4000 kalorilik yemek yiyemiyorsan kas da olmuyor bunun hilesi yok. Bu belki motivasyon olabilir.


  • angelus  (20.05.17 23:45:31) 
+1 angelus

menemen tarzi yapmayi dene. ben beyaz peynirli tereyagli yiyorum, lezzetli oluyor yumurta.
  • duyurumvar  (21.05.17 00:08:28) 
Off benim de bi sakatlığımdan dolayı kas kütlemi arttırmam ve sürekli spor yapmam lazım ama sizin gibi yemek yiyemiyordum. Kendini kasacaksın yeni şeyler deneyip kendine uygun olan tadları bir şeyleri karıştıra karıştıra bulacaksın. Ben yumurtayı haşlamıyorum da omlet yapıp bol yeşillikle yiyorum mesela.


  • jazzabel  (21.05.17 00:08:58) 
Yavaş yavaş arttır aldığın kaloriyi. Birden yüklenme. Öğün öncesi basit karb alımı iştah açar.


  • arnold schwarzeneger  (21.05.17 00:17:04) 
Makrolara, protein hesaplarina fazla takilmamani oneririm yani temel olarak yapman gereken karbonhidrat ve sagliksiz yaglardan olabildigince kacinip lif ve protein icerikli beslenmek illa bes yumurta yicem diye kendini kasma alternatifler uret mesela kuruyemise yonel.İstah icinde cin biber onerebilirim.


  • justafkindream  (21.05.17 00:56:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.