[]

kediler için su pınarı

merhabalar,

kedilerimin normalde akan su içme alışkanlıkları yok.
ama daha çok su içmelerini teşvik etmek için bir tane su pınarı almayı düşünüyorum.

1. urun.gittigidiyor.com
2. urun.gittigidiyor.com
3. urun.gittigidiyor.com

bu üç ürün arasında kaldım.
bunlardan birini ya da birkaçını kullananlar var mı ve memnunlar mı acaba?
bu üçü dışında tavsiyelere de açığım.

teşekkürler!

 
www.amazon.de
bende bu var. 75 liraya mı ne gelmişti, artık yollanmıyormuş.

catit'e bakmıştım alternatif olarak yorumlar fena değil gibiydi. ama filtre de almak gerekiyor zırt pırt bunu untumamak lazım.
bir de pahalı drinkwell vardı bende ama o çok sesliydi ve sıçratıyordu.

kedilerin su içmesi arttı su pınarıyla. memnunum ben.
  • passion rules the game  (20.05.17 22:32:25) 
bende ikinci linkde olandan var. 1 yıl boyunca filtresini değiştirmedim. şimdi bir yerlerde buldum filtresinden alıp tekrar kullanıcam. bence güzel oluyor. eğleniyo bebeler, hemde su içmiş oluyolar. yazında su devirdaiminden soğuyo su. normalde kaba su koyunca ertesi gun içi kıl tuy oluyo en azından bu olay yok. ve eger bir iki gunden fazla eve ugramayacaksan mantıklı. çok uğraştıklarında onu da döküyolar ama yine de iyi


  • viewport  (20.05.17 23:12:15 ~ 23:12:45) 
bende şu ürün var cat mate çakması. weipro.
www.hepsiburada.com

öncelikle su sebili bizim kedimizde su içişini kesinlikle arttırdı. malum böbreklerinin sağlıklı kalması için bol su içmeleri gerekiyor. bol su içmenin çişin kokusunu azaltmak gibi bir faydası da var. ben üründen memnunum çok uzun zamandır kullanıyorum ancak 10 gün - 14 gün arasında temizlemek gerekiyor. motor dışında kalan parçalardan alt parça, üst parça, sünger ve süngeri tutan plastik parçaları bulaşık makinesinde yüksek programda yıkıyorum. motor da 3 parçaya ayrılıyor. eski bir diş fırçası ve sabun ile iyice temizliyorum motoru 3 dk. sürüyor gözünüzde büyümesin. ayda bir de içinde karbon bulunan kısmın içindeki karbonu değiştiriyorum ki akvaryumcularda karbonun 1 kg lık paketi 10 lira filan. kabaca 2-3 sene idare eder yani sizi. ürünlerin tümü aynı mantıkla çalışıyor. ancak dediğim gibi bendeki ürünün yedek parça (karbon filtre) gibi bir sorunu yok. tavsiye ederim.
  • yalanci mesih  (21.05.17 00:17:41 ~ 17:45:57) 
Ben de drinwell mini var. Daha önce benimle yaşayan kedimde su içme sorunu vardı çok işime yaramıştı fakat şu an kedim her sesten ürken bir kedi olduğundan motorunun çalışma sesine bir türlü alışamadı ve su kabı gibi kullanıyorum çalıştırmadan. Ürkek bir kedi değilse tavsiye ederim.

urun.gittigidiyor.com
  • monolog insanı  (21.05.17 14:43:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.