[]

İstanbul lise tercihi

Kuzenim bu sene liseye giriş yapacak iyi bir puanı var robert ve 2-3 yer hariç çoğu okula burslu giriş yapabiliyor. Para açısından da sorunu yok. Sadece birey yetiştirmeyi ve ekol olmayı hedef almış okullardan birine gitmek istiyor(daha çok ailesi istiyor). Şişli terakki italyan lisesi vs hangisi en iyidir? Bunlarda mezun olanlarınız varsa görüşlerinizi merak ediyorum. Bide aralarında tevitöl var. Bu okuldan vazgeçmesini önermiştim siz ne dersiniz




 
Italyan sisli terakki filan puanlari dusuk yerler ya, neden oralari dusunuyo puani iyiyse :/

Avusturya lisesine gitsin, cok burs veriyor, servis bursuna kadar veriyor. Almanca guzel ogretiliyor.
Yurtdisi imkani fazla cunku avusturya lise diplomasi alinabiliyor filan.

Almanca sevmiyosa hic dusunmesin ama cok mutsuz olur.
  • kuehles blondes  (20.05.17 17:14:25) 
Galatasaray lisesi tutuyorsa oraya gitsin. Alman, italyan, saint benoit falan zengin piçi kaynıyor


  • Cruyff  (20.05.17 17:17:40) 
alman, italyan, saint benoit'a da falan herkes zengin değil zengin olmayıp zengin gösterişli takılan ailelerin çocukları çoğu ajshsjdhjsdh.

tutuyorsa istanbul erkek!
  • pinkpeony  (20.05.17 17:51:21) 
@kuehles benim zamanımda tam burslusu yüksekti sanırım. Onlar aklıma geldi ayrıca


  • sack jparrow  (20.05.17 18:12:20) 
Tevitöl muhtemelen gidebileceği en iyi okullardan biridir. Robert falan bir seçenek değilse.

Şişli terakki bıktırıcı derecede şımarık öğrencileriyle meshurdur. Okuldaki servis şöföründen öğretmenine kadar herkes yaka silker.

İtalyan lisesini bilmiyorum.
  • sopiro  (20.05.17 18:58:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.