[]

Adwords reklam türü hk.

selam arkadaşlar bazı sitelerin sağ sütununda veya üst sütununda bir reklam türü görüyorum;

yeniden pazarlama reklamı zaten o konuda sorum yok da;
örneğin 10 tane ürünle dolduruyor alanı. hover edince ürünün fiyatı çıkyıor ve tıklayınca da ürüne gidiyor insanlar.

bu reklam nasıl hazırlanabilir?

google merchant'a yüklediğimiz ürünler üstünden google otomatik mi hazırlıyor?
orada yalnızca benim gezdiğim ürünler yer alıyor çünkü, alakasız ürünler yer almıyor yani. bu dinamikliği nasıl sağlıyorlar?

google merchantta ürünlerim var ve googleda dinamik olarak gösteriyorum ancak yeniden pazarlama reklamlarında bunu nasıl göstereceğiz bilmiyorum. yardımcı olacak biri var mı?

 
"Dinamik Yeniden Pazarlama" dediginiz ozellik. Zaten Merchant Center'iniz varsa sadece uygun kampanya turunu olusturmaniz ve sitedeki etiketi DYP'ye gore guncellemeniz yeterli.

support.google.com
  • crown  (20.05.17 12:33:50 ~ 12:34:23) 
sebebini anlamadım ama bu kategorideki her şeyi istisnasız yaptım.

ama rekalmı kaydederken hata veriyor.
hata sebebi falan da söylemiyor. bir türlü oluşturamadım.
  • tchuck  (20.05.17 13:04:14) 
Reklami kaydederken hata veriyorsa farkli bir tarayicida deneyin.


  • crown  (20.05.17 15:05:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.