[]

nissan juke hız sınırlayıcı

merhaba arkadaşlar.

bir sıkıntı olmazsa ablama nissan juke alacağız önümüzdeki hafta.

müstakbel arabayı ekspertize soktuk dyno testinde araçta hız sınırlayıcısı çıktı. 140 tan yukarıya çıkmıyormuş.

140 km/saate kadar olan testin sonucunda araç 95 beygir çıktı. teknisyende araçta hız sınırı olmasaydı normal rakam olan 115 beygiri rahat verirdi falan dedi.

nedir bu işin aslı astarı?

 
neden öyle bir sınırlayıcı var acaba? bizde micra var ama micra da böyle bir sınırlayıcı yok üstelik daha alt segment juke dan. mantıklı bir açıklaması olmalı.


  • tukenmez adam  (19.05.17 16:11:26) 
Hiz sinirlayici sana bagli bir sey. Onu azaltip/arttirabiliyorsun. Baski bir sey vardir orda.

Bide ne olur şu dynolara sokmayin arabayi.

Kacinci viteste 95 beygiri verdi?
Hangi devirde?

Arabanin maksimim devrini, torkunu alman için illa top speede cikman gerekmez hele turbo dizelse. Bakin bakalim arabanin katalog verisine, orada yazar şu devirde max. devri/ şu devirde de max torku verir diye.
  • bir3iki7  (19.05.17 16:22:33) 
Bir3iki7 +1

50yle giderken de maksimum gücü alabilirsiniz. 115 beygirlik araba hız sınırlayıcı yüzünden 95 beygir çıktı diye bir şey olmaz. O araçta bir sıkıntı var bence.
  • orient blue  (19.05.17 17:11:14) 
cevaplar geç oldu kusura bakmayın.

4000 devirden sonra çevirmediğini söylemişti teknisyen. dyno testi şuan önümde değil ama fotosunu alabilirim bir ara.

dyno yu niye önermiyorsunuz?

araba 12000km de bu arada. kazası belası yok.

edit: sınırın sebebi satın alınırken öyle istenmiş sanırım.
  • gliderpilot  (19.05.17 20:51:40 ~ 20:52:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.