[]

schengen vizesi kalış süresi 30 gün

yunanistandan 3 aylık multiple vize aldım, duration of stay de 30 gün. benim bildiğim 3 aylık süreç içerisinde "toplamda" 30 günü aşmadığım sürece istediğim kadar giriş yapabilirim. 3 gün roma, 5 gün paris, 2 gün amsterdam, 10 gün yozgat şeklinde takılabilirim. internette birileri iddia edip duruyor da, ülkeden çıktıktan sonra o 30 gün resetlenir, tekrar girip bir 30 gün daha kalabilirsin diye. bununla ilgili yabancı bir kaynak var mı bildiğiniz?

eeas.europa.eu

burada 90 gün için var, anlayan anlar tabiki de 30 gün için bilale anlatır gibi olanı var mıdır acep diye merak etmekteyim.

 
Öyle bir şey yok 90 gün içinde toplam 30
gün kalabilirsin kaç kere girip çıktığının önemi yok, istersen bin kere gir çık farketmez

  • duru arsnova  (19.05.17 14:40:45) 
duration of stay harcadigin gun demektir. mesela benim 4 yillik shengen'im var. 4 yil icinde 90 gunu bitirmem gerek. fazlasini kullanamam.


  • mayeskuel  (19.05.17 14:41:39) 
Mayeskuel

Hayir, senin durum farkli. 90dan fazla yazamazlar oraya. 4 yilda toplam 90 gun degil.

@yoldaki

90 gunde toplam 30 gun seninki
  • kuehles blondes  (19.05.17 15:10:03) 
kueles anlamadım açar mısın?


  • mayeskuel  (20.05.17 20:06:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.