[]

Macaristan shengen vizesi alanlar

merhaba arkadaşlar 17 haziranda budapeşte uçağım var ve hafta içinde vizeye başvurmak istiyorum.

internette gerekli olan belgeleri topladım ama sizlere danışmak istediğim konu vize için direk kendimiz başvurabiliyor muyuz ? vizemerkezi.com adlı siteden bilgi istediğimde bunu * Vize başvuru işlem ücreti: 150 € + KDV şeklinde belittiler.sizce bu ücret çok değil mi ?

daha ucuza halleden oldu mu acaba ? şunu da unutmadan hemen söyleyeyim ,ilk defa vize alacağım ve parmak izi vermem gerekiyor.bu ücretin bu kadar dolgun olmasının sebeplerinden biri bu parmak izine extra ücret uygulanması mı acaba ?

teşekkürler

 
parmak izinin ücretle alakası yok. idata schengen vizesi ücreti 60 euro + 96 tl. oradan başvur?

idata almanya ve italya için vize veriyor ama çakma uçak bileti ve otel rezervasyonları ile işlemi halledebilirsin bence.

ya da konsolosluğu ara bireysel başvuru kabul ediliyorsa macaristan a direk kendin başvur.
  • al basmadan donu var  (19.05.17 12:16:10 ~ 12:18:06) 
macaristan, en azindan ankara icin, cakma bilet ve otel konusunda hic taviz vermiyor. kesinlikle biletin odendigine dair belge istiyor, ya da booking'de iade edilemez/'odendi'li rezervasyon istiyor.


  • kassiopeia  (19.05.17 12:18:26) 
Orange vize'den geçen yaz macaristan vizesi başvurusu yaptım. 85 Euro ödedim diye hatırlıyorum. Uçak biletim vardı. Bookingden iptal edilebilir hostel rezervasyonlarım vardı.


  • Depik  (19.05.17 12:23:48) 
konsolosluğun resmi olarak yetkilendirdiği aracı firmadan yapın başvurunuzu. vize başvurusu 60€ + 20€ aracı firmaya ödersiniz. idata yada vfsglobal gibi firmalar konsolosluk adına çalışır.


  • zentiva  (19.05.17 14:21:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.