[]

beykoz kpmg'ye nasıl gidilir.

Rüzgarlıbahçe Mah. Kavak Sok. No:29, Kavacık / Beykoz, 34805

adres şu ben metrobus ile nasıl gidebilirim? sanırım mecidiyeköy'e gidip ordan otobüs ile filan geçmem gerekicek? ve mecidiyeköy'den oraya ne kadar sürer.


 
Metrobusten binip tekrar aktarma yapmanix gerekir. Coj kalabalik bir saat degilse, 500t ye binip kavacik koprusunde inip yukari cikabilirsiniz. Oradan yuruyerek 10 dakika filan surer.ya da minibus otobus kullanabulirsiniz.


  • red g  (18.05.17 20:08:24) 
beykoz diye bakmayın öncelikle, kavacık diye bakın, beykoz çok çok ileride.
gelebiliyorsanız mecidiyeköy değil levent'e ya da 4. levent'e kadar gelin, oradan karşıya geçen tüm otobüslerin bir sonraki durağı (yani ikinci köprüyü geçer geçmez ilk durakları) kavacık durağı olacaktır. inince arkanızdaki merdivenlerden yukarı çıkarak, geçen mavi minibüslere binin (ama oradakilere mutlaka sorun ve adresi doğrulatın, belki yolun karşısına geçip aksi istikamete gitmeniz gerekebilir, tam emin değilim), en fazla bir iki durak mesafede olacaktır. Çok trafik olmayan bir saatte giderseniz, leventten köprüyü geçmek 10-15 dakika olacaktır. ama trafik varsa 40 dakikayı bulur.

diğer bir seçenek de, deniz olan bir yerden geliyorsanız, (internetten boğaza geliş/boğazdan gidiş web sitesine bakım, mesela saati denk gelirse, bebek-anadolu hisarı on dakikadır) anadolu hisarına gelip, iskelede inince karşıya geçip (börekçinin önünden) yine aynı mavi minibüsler ile rüzgarlı bahçeye çıkabilirsiniz.
  • cedilla  (18.05.17 21:28:07) 
mecidiyeköy'den çok fazla otobüs var gidebileceğin ama ben sana en az yürüyeceğin otobüsleri söyliyim.

121A, 121B, 121BS. mecidiyeköy'den bu otobüslerden birine bin. kavacık sapağı durağında in. durak köprüyü geçtikten sonra 2. durak. indiğin duraktan 100 metre yukarı yürü, 2 kere sağ yap. kmpg'desin.

not: biri 15R demiş ama öle bişi yok.
  • spirit crusher  (18.05.17 23:02:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.