[]

Düsseldorf'ta kalacak yer? Nasıl bulunur?

Merhaba
7 temmuz - 7 eylül arası Dusseldorf'ta kalacak yer arıyorum.
Stw Düsseldorf o tarihler için boş yer kalmadığını söyledi. Günlerdir wg gesucht, wg studenten gibi sitelerden oda arıyorum ama yüzde 90 cevap atmaya bile tenezzül etmiyorlar cevap atanlar da daha uzun süre kalacak birini aradıklarını söylüyorlar. Facebook'ta 10 tane gruba girdim ama orada da durum aynı. Airbnb'de ise fiyatlar inanılmaz pahalı.
Nasıl bulunur kalacak yer fikri olan var mı?

 
sirf dusseldorf'a bakmayin. dusseldorf lokasyon olarak cevresinde kucuk diyebilecegimiz yerlesimlerle cevrili: solingen, duisburg, neuss, vs. bu yerlerde ikamet edip, 20-25 dakikada sehre ulasmaniz mumkun. ayrica ulasim da turkiye'deki gibi yorucu degil, bu kisa sure icinde yolun gozunuzde buyuyecegini sanmiyorum.


  • birkibirkibirkibirkiuc  (18.05.17 23:09:28) 
Yeni gordum, umarim gec degildir. Düsseldorf´un facebook sayfasinda en aktuel ilanlari bulabilirsiniz. www.facebook.com

Arti olarak, yukarida sayilan sehirlerde kalmanizi tavsiye etmem cok cok ölü sehirler. Tren de pahali, size daha pahaliya patlar o is.

Aramaya inanin, ben de yuzyuze gorusmeden, bir kez skype araciligiyla konusarak iki kez kalacak oda buldum. Onemli olan, mesajinizin ayrintili olmasi. 2 ay da kalsaniz, ayni evi paylasacakiniz. Kimse bastan hic anlasamayacagi insanla vakit gecirmek istemez.

Kimsiniz, ne yapacaksiniz orada, ev hayatinda nasilsiniz ve beklentiniz nedir, bunlari anlatin. Burada ev arkadasi bulmak, is basvurusu yapmak gibidir. Bol sanslar.
  • buf-e kür  (02.06.17 13:32:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.