[]

50-60 bin bandında sıfır araba

Ford Fiesta Trend X 1.6 powershift modelinde karar kılmıştım. 64000 tl fiyatı.

ama Fiesta' nın kronik problemleri olduğuna dair yorumları okudukça soğudum.

Soru: Bu segmentte, 50-60 bin civarı bütçeyle alınabilecek Otomatik vites, sıfır, kronik problemleri olmayan/minimum, ve en önemlisi "güvenlik" yönünden en sağlam otomobil hangisidir?

Teşekkürler.

 
Dacia Sandero stepway dizel otomatik vites. Güvenlik kısmını araştırmak lazım. Renault ncap de genelde 5 yıldız alır ama bunu bilmiyorum. Standartların altında değildir ama.


  • insomnia  (18.05.17 12:49:40) 
Fiesta en iyi alternatif bence. ne gibi kronik sorunları varmış ?


  • fyodor dostoyevski  (18.05.17 12:51:25) 
fiesta çok guzel araba 2011 de sıfırını almıştım herhangı bir problem cıkartmadı kronık sorunu ne bılemıyorum. bu sene tr ye gelınce bu sefer de sıfır polo aldım 1.2 tsi bu araba da gayet guzel. fıesta dan daha saglam ''gıbı'' ama tip olarak fıesta alırdım ben. zaten otomatik o fiyata polo yok. fransızlara hıc bakma derim. hyundai yi kia yı geç, jazz ların sıfır otomatik olanı ne kadar bilemiyorum ama feminine bir araba o da. seat alacağına vw al ikinci elde zarar etmezsin ayrıca.


  • viewport  (18.05.17 12:54:00) 
Baz model polo/ibiza/Fabia alınabilir. Hyundai i10 var bir de.


  • orient blue  (18.05.17 13:21:38) 
Hyundai i20, seat ibiza, mitsubishi attrage. En az yakan mitsubishi, en çok yakansa i20 imis. 0arabaların fiyatları aldı başını gitti, başka o fiyatlara araba kaldı mı bilemiyorum.


  • solenkol  (18.05.17 17:21:31) 
  • varoluscusanri  (18.05.17 18:11:03) 
@viewport kia yi neden geçtik?

Kia rio da var aklımda.
  • varoluscusanri  (21.05.17 00:37:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.