[]

kötü insan diye bişiy yok mu? sunları yapana ne deriz/bana ne deriz falan

biraz uzun olacak simdiden uyarayım. 6 ay kadar once internetten biriyle tanıstım ama ortak cevremiz vardı. bu sebeple benim guvenlik takıntılarıma ragmen gorustuk. hep eski sevgilisine takıntısından bahsediyordu, aylarca psikologuyla bu konuyu konusmus. ben de basta duygusal bişiyler olma ihtimalini dusunmezken, surekli ve cogunlukla onun talebiyle gorusmeler konusmalardan sonra bende bazı duygular olustu. hatta fiziken o yakınlık gosteriyordu. bunları konustuk, benim zihnim cok kirli olmaz dedi, yanlıs anlasılmısım dedi. bundan 1 ay sonra öptü, öpüştük. hatta ilk opusmeden sonra bu da mı yanlıslıkla oldu dedim bişiy demedi. 2 hafta böyle gitti, sonra yine ilişki olmaz dedi. bu arada benim bu tarz şeyleri rahatca yasamayan ve öncesinde tecrubesi olmayan bir insan oldugumu biliyor. neyse son ilişki olmaz konusmasından sonra gorusmesek daha hayırlı dedim. neden ne gerek var böyle bişeye neden uzak olalım dedi, ben de böyle arada kalamam, duygularıma hukmedecek iradem yok dedim gorusememe kararı aldık. surec icinde 3 aylık bi surede yani, benden saglam bi duygusal destek aldı. bu olaydan sonra normal olarak 2-3 defa daha gorustuk, 1 ay hiç gorusmedik.
1 ay sonra gorustugumuzde tum geceyi beraber gecirdik. bilmiyorum cok tutkulu ve benim icin cok guzel bi geceydi, ama kendime hep sunu telkin etmeye calıstım. burdan cıkıp gittiginde geriye bakma, yani duygular cok yogundu ama ona guvenmiyordum alttan alta. yine de koynundayken yine bana travma yasatmazsın insallah dedim. bişiy demedi. sonra bikaç gun normal o yazdı, ben de olmuyor böyle dedim yine actım meseleleri. bu defa yine kavga ettik birbirimize girdik. bu konusma dediklerimin hepsi fazla buyuk kavga, gurultu bazen yadırgama şeklinde gitti. şimdi uzaktan baktıgımda hep kendimi onu suclarken yakalıyorum, sanki hep guvenimi sarsmıs gibi. ama kendime baktıgımda ben de hemen beklentiye girmişim, duygusal olarak dengeli degilim ve bunu da ona yansıtmısım. ama benim pskiolojik sorunlarım oldugunu ve cok guvensiz oldugumu biliyor. sonra neden bunları dikkate almadı diyorum, yine sucluyorum. öte yandan nerdeyse 30 civarı insanlarız, herkes kendinden sorumlu. hayat boyu birileri benim guvenimi sarsmıs gibi hissediyorum, bu kadar da olmaz. benim algımda da bir bozukluk var bu belli ama yasananlar 3. bir gözle nasıl gorunuyor merak ediyorum.



 
adam ilişki istememiş, seks istemiş. sen sevmek istemişsin, güvenmek istemişsin ama o yanlış insan bunu kendine anlatamamışsın.


  • blame  (18.05.17 01:26:53) 
o zaman yalancı bir de bu adam. ben sevgililerimden baskasıyla beraber olmadım diyen biri bu. 2 kişi yani.


  • art vandaley  (18.05.17 01:34:13) 
önceki duyurularınıza baktım. bazen insan tüm işaretlere rağmen karşıdakine değil kendine inanmak ister. bu biraz da karşıdakinin bir öyle bir böyle davranmasından kaynaklanır tabi. bir de insan içini herkese bu kadar açmamalı. ben de açmamaya çalışıyorum artık oluyor mu bilmiyorum ama insanlara güvensizliğinizden falan bahsetmeyin. isteyen sizinle yaşayarak öğrenir nasıl biri olduğunuzu.


  • blame  (18.05.17 01:41:47) 
"yine de koynundayken yine bana travma yasatmazsın insallah dedim" şu cümle üstüne herkes kaçar. Bi ay beklemiş adam, tam keyfini çıkartacak muhabbete bak. Sonra erkekler çok Öküz. E siz de çok delisiniz be canım.


  • hasmetizm 2046  (18.05.17 08:48:57) 
Hayatının sorumluluğu sana ait. Başkalarına yüklemeye çalışma.


  • arnold schwarzeneger  (18.05.17 10:10:04) 
ikinizde de suç var.

şu duruma bakarak karşı tarafa kötü insan diyemeyiz.
  • elorelia  (18.05.17 10:28:33) 
İki taraf da problemli. Ama 6 aya rağmen birbirini tanıma-anlama noktasına gelemediyseniz bence şansınızı zorlamayın. Üzülmesin kimse yok yere.


  • lcha  (18.05.17 11:31:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.