[]

sultançiftliği nasıl bir yerdir? yaşanılır mı? (istanbul - sultançiftliği)

iş gereği muhtemelen 2-4 hafta içerisinde taşınmam gerekecek. elimde 2 seçenek var biri göktürk diğeri sultançiftliği. göktürk iyi, güzel yerlerinde kiralar aşırı derece de pahalı bu sebeple göktürk'ten ev kiralama taraftarı değilim.

evi sadece hafta içi akşamları yatmaya kullanıcam. haftasonlarımın büyük kısmı evde geçmeyecek.


 
araç yok. sadece göktürk ve sultançiftliğinden tutma şansım var. göktürk de gereksiz pahalı arkadaş.


  • seksli harf  (17.05.17 22:21:22) 
şimdi şöyle servis sadece göktürk ve sultançiftliğine var. aslında sultançiftliğine de yok da şoförlerden biri sultan çiftliğinde oturuyor o sebeple sultançiftliğine de taşınabilirim. he.. ekstra olarak kemerburgaz'a da taşınabilirim. oradan da geçiyor servis. yani 3 seçenek var: kemerburgaz, göktürk, sultançiftliği

eve çıkarsam araç alamam. normalde avcılarda oturuyorum. eve çıkmak yerine araç alayım diye düşündüm. akşam o e5'in trafiğini hiç çekemem o yüzden araba almaktan vazgeçip taşınmaya karar verdim.

sahibinden'den kemerburgaz'a baktım göktürk'ten pahalı orada. bu emlak balonu patlasın artık! :):)
  • seksli harf  (17.05.17 22:38:19 ~ 22:42:14) 
Sultan çiftligi hic çekilecek bir yer değil.Sadece bir kere araştırma için gitmiştim, arkama bakmadan kaçmak istedim. İstanbul'da 1) esenyurt'un iç tarafları (ki avcılar'daysaniz nasıl bir yer olduğunu bilirsiniz) 2)sultan çiftliği bence. Üzerine para verseniz yine oturmam buralarda.


  • fraise  (17.05.17 23:07:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.