[]

Bu bas gitar alınır mı?

Merhabalar,
Bas gitar çalmaya başlamak istiyorum sıfırdan. Sizce bu nasıl bir tercih olur? Çok mu eski bu model? Fiyatı 425 tl olarak düşünün.
Ayrıca neredeyse bir senedir satılmamasın sebebi ne olabilir?

www.sahibinden.com

 
eskilik(eski modellik) mühim değil. gitar alırken:

öncelikle rahat mı değil mi?
sonra fiyat/kalite = bütçeye uygun mu?
sonra sağlam ve düzgün mü?
en son da gitar çirkin mi?

fiyat ve kalite düştükçe rahatlık ve tatmin düşecektir. sağlam, problemsiz olduğunu anlamak için bir bilenin kontrol etmesi lazım. çirkinlik ve rahatlık en nihayetinde kişiden kişiye değişir. imkanlarınızı buna göre değerlendirip en mantıklı seçimi yaparsanız orta ve uzun vadede rahat edersiniz.

gitar almış olmak için almayın,
fiyatı ucuz diye de gitar almayın,
gerçekten bunu öğrenip çalmaya karar verdiğinizden emin olun,
kendinizden emin olduktan sonra bütçenizi ortalama bir gitara göre ayarlayın(1000 ila 2500 lira arası)

iş gitarla da bitmiyor: sesli çalma imkanı varsa bir amfi, yoksa prosesör vs de almanız gerekecek...

özetle: ihtiyaçlarınıza uygun bir gitar seçin: telefon alırken önce uyduruk çin malından mı başlıyorsunuz? bu da öyle. rahat ve size uygun olmalı.
  • idexo  (17.05.17 22:20:13 ~ 22:24:04) 
Zuhal müzik sitesinde 640 tlye satılıyor.oldukça ucuz fiyatı var.bu tonuyla ve konforuyla ilgili olumsuz olabilecek çağrışım yapıyor. Öte yandan başlangıç olarak alınıp hevese ve ihtiyaca göre sonra değiştirmek icin uygun.bas eğer ekstra hevesiniz yoksa bazı insanları bir süre sonra sıkabiliyor.


  • delicevat  (17.05.17 22:24:29) 
bunu alma. bakmaya devam et. 300'e verirsen alayım diye resti çek verirse al ama. sıkılırsan tekrar 300'den koyarsın birkaç ay içinde satarsın(diye tahmin ediyorum)


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.05.17 23:18:33 ~ 23:18:42) 
Duyurunun basçılarını fişlemek için geldim aslında arada darlıycam sizi beyler :P
Ben de yeni başlıyorum bir ara bul beni paslaşalım.
Bunlara ben de bakmıştım zamanında ama ne yalan söyliyim çok çirkin geldikleri için bana objektif baktığımı düşünmüyorum. Rahatlık, ses falan ne kadar önemli olsa da ilk gitarın günahı olmaz düşüncesindeyim. Yani mümkün olduğu kadar ucuz eli yüzü düzgün bir gitar almak en mantıklısı. Bu iş sana göre mi değil mi bilmiyoruz heves mi değil mi alıp bir kenara koyacak mısın bilmiyoruz o yüzden ikinci elde gidişi olan ucuz bir gitarla başlamak en güzeli diye düşünüyorum. İbanezi basta sevmiyorum neden bilmiyorum ama o yüzden kararını gevretmemek için bir şey söylemiyorum gitarla ilgili. Modeli youtube a yaz bir dinle bakalım hoşuna giderse al.
  • Giovanni Pipitto  (18.05.17 07:43:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.