[]

erkek gibi erkek

belki, dedi nietzsche, bir erkek ancak bir erkek gibi davranarak kadının içindeki kadının ortaya çıkmasına yol açar.

sizce bu sözde kastedilen nedir?

yani erkek gibi davranmak hangi davranışları içine alıyor aynı şekilde kadın davranışları?

 
ilkel işte. vurdulu kırdılı. kadın da bu güç gösterisinden etkilenir diyor. ilkel insanlardaki gibi.


  • bohr atom modeli  (17.05.17 19:58:38) 
@sadegazoz nietzsche biraz ataerkil düşünüyor bu gibi durumlarda. bu lafı demişse büyük ihtimalle @bohr gibi düşünmüştür.


  • belkider  (17.05.17 20:45:46) 
vurdu kirdi degil. guclu olmak. lafinin dinlenmesi. tek bakisinla karsindakini titretmek. olay bu.


  • duyurumvar  (17.05.17 21:55:26) 
lafini dinleten. tek bakisiyla karsindakini titreten kişiler genelde mafyadır. varoşlarda büyüyüp açıkgöz olmuş bir serseridir.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (17.05.17 22:04:41 ~ 22:05:07) 
Belki demiş. Demekki o da bilmiyor tahmin etmiş.


  • delicevat  (17.05.17 22:33:59) 
maskülenlikten bahsediyor bence. dönemine göre değişir o yüzden vurdu kırdı lafı çok yanlış değil. tabi vurdu kırdıdan kasıt fiziksel güç ise. asıl nokta güçlü olmak bence. zamanında fiziksel güç, günümüzde maddi güç vb.


  • ravenclaw  (17.05.17 23:11:48) 
bütün kızlar toplanmış buraya :) niçe metroseksüeldi diyeceksiniz neredeyse

adam kısaca kadınlar taş fırın erkeğinden hoşlanır demiş işte alla alla

bu da size bonus olsun
1.bp.blogspot.com
  • dafuq  (17.05.17 23:15:59 ~ 23:17:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.