[]

Windows 7 hdd recovery cd'si olmadan fabrika ayarlarına dönebilir miyim?

Hem benim hem kardeşimin bilgisayarı toshiba. Bende fabrika ayarlarına dönerken hiçbir cd vs. istememesine rağmen kardeşimin bilgisayarında istiyor. Ve elimizde windows 7 için cd yok. torrent sitelerinden bulunur mu bir şeyler, nasıl yapılır edilir?




 
fabrika ayarlarından kastın sistem geri yükleme/kurtarma ise bunun cd ile alakası yok zaten. windows cd'si ile windows onarımı yaparsın. çok uzak bir ihtimal olarak cd'ye yedekleme yapılabilir ki böyle birşeyi yapan görmedim, gereksiz. yani biraz daha spesifik olursan iyi olur.


  • garagavun  (17.05.17 19:06:11) 
cevap için teşekkürler. adımları çok net hatırlamıyorum ama kastım bayağı f8 tuşuna basarak en son hdd recovery seçeneğini seçip c sürücüsünü baştan aşağı eski haline döndürmek. aynı adımları benim bilgisayarımda izlediğimde hiçbir sorun yok ama kardeşimin bilgisayarında cd istiyor, nedenini bilemedim ben de.


  • it oynamis yonca masarasi  (18.05.17 00:02:26) 
internette gördüğüm kadarıyla ilgili driver kurulmamasıyla ilgili. Ortamlardan bir w7 indirip aynı recoveryi yapabilirsin.
neosmart.net sayfanın son parçasında method 1 kafi olmalı.

  • garagavun  (18.05.17 08:27:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.