[]

Hangisi Daha Mantıklı? Uçak mı, Araba mı?

30 Ağustos'ta Kaş'a gideceğiz. Uçak biletlerine baktığımızda 1200-1300 TL civarında görünüyor gidiş-dönüş. Ayrıca Dalaman'dan Kaş'a da transferi unutmayalım. Sizce 9-10 saat, arabayla Kaş'a 600-650 TL'lik gidiş dönüş yolculuk mu daha mantıklı yoksa 1300 TL uçak yolculuğuyla 3-4 saatte gitmek mi?

Not: 4 saatlik seyahatın içinde Dalaman-Kaş transferi de var.


 
yolda uğrayacağınız güzel yerler düşünülünce , araba derdim ben


  • neo  (17.05.17 00:11:29) 
ben her zaman antalyaya arabayla gidiyorum istanbuldan, bence turkiyedeki enkeyifli yollardan biri. istanbuldan kas'a ise bir sefer gittim, kas yolu cok yorucu geldi. burdur ayrimindan sonra hem yol baya uzundu, hem de insaat halindeydi. ben yine araba diyorum, ucakla ugrasmanin cilesi yuzunden, ama yolun biraz sikintili oldugunu da aklinizda tutun. biz aksamustu cikip, gece kasta uyuruz diye niyetlenmistik, ama sabah karsi kas'a vardik.

iyi eglenceler :)
  • tavukbanalop  (17.05.17 00:29:17) 
Araba.
Kaş çevresinde de gidilecek çok güzel koylar var. Uzun yolda araba kullanmaya çekinmiyosanız, acemi değilseniz, hemen uykunuz gelmiyosa arabayla gidin.

  • megalomaniac  (17.05.17 00:37:29) 
Şu detayı atlamışım. Kaş'ta 1 hafta kalmayacağız. 30 Ağustos haftasının pazar gününde dönüş yapacağız. Uçak bileti fiyatlarının bu şekilde yüksek olmasının nedeni muhtemelen bu.. Açıkçası ben de bugüne kadar Antalya'ya kara yoluyla gitmedim.


  • yankee jumping  (17.05.17 00:38:46) 
Zaten 3-4 günmüş zamanınız. Arabayla murdar etmeyin. Uçak daha pratik olur.


  • zirrealist  (17.05.17 01:02:14) 
Araba,

Antalya yolu çok kötü bir yol değil, ciddi para kazancınız olacak.
Fakat bu yolculuk 2 kişilik mi yoksa 4 kişilik mi, ona göre yeniden değerlendirelim.

Adam başı 100 lira fazlaysa ve toplam tatil bütçesi içinde yarattığı fark sadece %10 ise uçağa binin.

Yani demem o ki adam başı kaç para fark edecek ve bütçeye oranı ne olacak diye bakarak karar verin,
  • michael_knight  (17.05.17 01:09:25) 
Arabayla 2 kişi gideceğiz. Kesin olmamakla beraber 4 kişi gitme ihtimalimiz de var. Otele girişten önce yola çıkıp sabah orada olurum eğer arabayla gidersem. Uçakla gidersem de hemen hemen aynı saatte giriş yapabilirim.

@michael_knight 2 kişi için uçak-araba farkı 600-650 lira oluyor
  • yankee jumping  (17.05.17 09:08:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.