[]

regl olunca bacak ağrısı çekenler buraya

regl olunca kadınların çoğu kasık, karın ve bel ağrısı çekerken azınlıktaki bir kesim bacak ağrısı çekiyor. tıp dünyası bizim regl ağrılarımızla ilgilenmediği için ne doktorlar bir yorum yapabiliyor ne de internette bir şey bulabiliyoruz. şimdi benim tamamen totomdan uydurduğum bir teorim var. verdiğiniz cevaplara göre doğru olup olmadığı hakkında bir fikrim olacak.

benim bacaklarım kalın ve yağlı. acaba regl olunca çeşitli hormonlar bir şeyler oluyor da (biyoloji bilgim bu kadar :D) o yağlar kemiklerimize baskı falan yapıyor da ondan dolayı mı ağırıyor bacaklarımız?

regl olunca bacak ağrısı çekenlerdenseniz bacaklarınızın kalın/yağlı olup olmadığını yazar mısınız?

 
Bazen bacaklarımda ağrı oluyor ama kalın ya da yagli degiller. Nasıl yapacagız simdi:D


  • theworldismine  (16.05.17 20:22:07) 
prostaglandin sebebiyle ağrıyormuş.


Why do Legs Ache during Period?
The painful symptoms associated with a period are caused by a chemical in the women's body, called prostaglandins. This chemical causes the uterine muscles to contract and causes intense pain in the lower abdomen leading to aching legs. Higher levels of this chemical can cause diarrhea, vomiting and headache during the period. This is a very common cause of the pain in legs and the lower body, during periods. Severe menstrual cramps are a result of dysmenorrhea. There are two types of dysmenorrhea. One is the primary dysmenorrhea and the other is the secondary dysmenorrhea. In the primary dysmenorrhea, the cause of menstrual cramps is not related to any underlying illness. On the other hand, the menstrual cramps that are related to any disease like fibroids or endometriosis are called secondary dysmenorrhea. Here are some of the underlying diseases for the pain in legs and severe menstrual cramps, experienced during the periods.
  • demoniclewinsky  (16.05.17 20:30:20) 
aşırı sallamışım:D çok teşekkürler cevaplar için.


  • cilekli krep  (16.05.17 20:37:14) 
Bende alt bacak agriyor ya, ben de bir sorun mu var acaba? Kalin ve yagli degiller.


  • kassiopeia  (16.05.17 23:04:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.