[]

kan tahlilini nerde ve nasıl yaptırabilirim?

diyetisyen kan tahlili istedi. ben uzun zamandır kan tahlili yaptırmadım. prosedür nasıldır unuttum. sigortam yok. özelde mi yaptırsam yada devlete mi gitsem bilemedim?

ölçtürmem gereken şeyler

akş
total kolestrol
LDL
HDL
TG
ÜRE
ÜRİK ASİT
TSH
AST
ALT
GGT
HEMOGRAM
HOMA-IR indeksi
Tiroid Horm.

 
devletten parasıyla yaptırırsın. hatta bunların bir çoğunu sağlık ocağı bile yapar zannımca


  • cekilmis gayfe  (16.05.17 02:13:48) 
Özel hastanede yaptırmıştım ben, 400 tl tutmuştu. Evet çok rahat ve 30 dakikada halloluyor ama bu paraya değmeyebilir:


  • Vse budet horosho  (16.05.17 09:12:23) 
aile hekimi yapar. doktor bunları istedi de. benimki yapıyor.


  • fyodor dostoyevski  (16.05.17 09:47:54) 
sağlık ocağı +1
diyetisyen istedi diyorsun yapıyorlar.
sabah saat 9den önce gidersen direkt o gün yapıyor bizimkiler,yoksa başka güne randevu veriyor.
  • demoniclewinsky  (16.05.17 09:58:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.