[]

8 haftada 10 kg

Verilir mi? Yani hedef olarak cok mu uçuk 20 kg fazlasi olan biri icin?Kadin kisisi mevzu bahis. Gerekirse sabah- aksam spor yapılacak. Yüzme, yürüyüş vb. 9 kgsi yagdan olsa harika olcak.




 
Haftada 1 kg kabul edilebilir sınır.
Yapılır bence ama 9 kg yağdan zorlayabilir.

  • cakabo  (16.05.17 00:58:43) 
80kg insan kişisi olarak bahsettiğin sürede 6 kg verdim. Üstelik öyle çok dikkat etmedim sadece bazı şeyleri değiştirdim. Kaldı ki benim aslında fazlam yoktu göbek bölgesi erisin istedim sonra önünü alamadım verdim de verdim :D


  • Nature Works  (16.05.17 01:01:25) 
kilo fazlaysa ilk diyet sürecinde daha fazla veriliyor, kilona bağlı biraz da. verilir verilmesine ama çok dikkatli olunmalı ve hem doktor hem de fitness koçu eşliğinde verilmeli bence. yoksa hem sağlıksız olur hem de çatlakların, sarkmaların önüne geçilemez.


  • fragile lady  (16.05.17 01:12:01) 
başlangıç durumuna göre değişir ama uygun diyetle (bu işin büyük kısmı diyetle alakalı) 8 hafta için d 6-8 kilo arası verilir..Haftada 1 veriliyor o yüzden 8 tamam ama 10 biraz fazla gibi.


  • qazaqwsx  (16.05.17 01:18:26) 
vücut ağırlığına oranlayınca çok yüksek çıkıyor olabilir 10 kilogram. metabolizma hızı yüksek biriysen/yükseltirsen (günde 3 bin kalori gibi mesela) 8 haftada 10 kg verilebilir gibi. ama halihazırda o kadar hızlı çalışmayan bi vücudu 3 bin kaloriye (ortalama kadın 1800-1900 kalori) çıkarmak çok zor.

8 haftada 10 kiloyu su, kas ve yağı beraber kaybederek verilebilir. ama orantıladığın zaman 9 kiloyu yağ olarak kaybetmek imkansız.

şöyle düşünülebilir:
vücut ağırlığı 80 kg olsun bu kadının. yağ oranı da %30 olsun (kadınlarda obezite sınırı %32) bu durumda toplam 24 kilo yağın 9'unu (%10 yapıyor yaklaşık) vermesi gerekiyor 2 ayda. bu çok çok çok zor bir durum, sağlıklı bir şekilde verilmesini ben imkansız görüyorum açıkçası.

angelus belki olur/olmaz konusunda yardımcı olabilir, görür umarım duyuruyu.
  • reavelyn  (16.05.17 02:17:40) 
10 kilonun 9 kilosu yağdan olması imkansız. beklemediğiniz kadar kas kaybı olacaktır.


  • ketcapli dondurma  (16.05.17 06:08:19) 
@yazarken

Arama yapmadığımı nerden biliyorsunuz? Siz de bu sitenin amacını unutmazsanız çok iyi olcak. Soruyu sormakta amacım daha önce bu durumu yaşayanlar varsa bilgi ve ek tavsiyeler almak. Bu sitenin olayı bu çünkü. Sözlükte başlık açmıyoruz, soru soruyoruz.
  • maria puder  (16.05.17 13:57:32) 
Bir kadın 8 haftada 10 kilo veremez. Bununla birlikte, 10 kilonun 9 kilosunu yağdan hiçbir canlı veremez. Ben ayrıca şunu da eklemek isterim: 20 kilo fazlası olan biri belli ki düzgün beslenme adına en ufak bir bilgisi olmayan, makro hesabı nedir ne değildir bilmeyen, neleri yiyip neleri yememesi konusunda donanımlı olmayan birisidir. Bu insanların böyle x haftada y kilo vereyim gibi hayallere kapılmasını ben çok doğru bulmuyorum, zira bunun sonu mutlak başarısızlık olacağı için o 20 kilo fazla 40 kiloya çıkar kısa bir süre içinde. Bunları da unutmamak lazım.


  • angelus  (16.05.17 14:18:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.