[]

Her ay 100 tl ile yatırım

Merhaba arkadaşlar, ben yeni işe başladım. Her ay 100 tl biriktirebildiğimi gördüm, ne eksik ne fazla. Şu an 200 liram var :D

Yatırım yapayım diyorum ama ne yapmalıyım? Güvenli olduğu için B tipi likit fon alacaktım ama faizi cidden çok düşükmüş artık. Altın fonu ya da altın hesabı gibi bişeyler duydum ama param düşmesin istiyorum. Yani çok para kazanmak gibi bir derdim yok, her ay eklenecek 100 liraların, enflasyonla beraber değerinin düşmesini istemiyorum sadece. ne önerirsiniz?

not: bes düşünmüyorum.

 
Altın alıp kenara koyuyosun. Her ay net 1 gram altınını al. En güvenli şey altındır.


  • yaren  (15.05.17 23:58:49) 
1 gram altın teşvik edici. Dolar ya da başka bir şeye yönelme bence.


  • gozu acik sevisen yahudi  (16.05.17 00:01:37) 
Çok bi para kazanma derdin yok ve uzun süre ellemeyeceksen o parayı finansbank enparaya koy vadeli hesapta azda olsa birikiyor.


  • powerpufgirl  (16.05.17 00:01:52) 
bir yatırım hesabı açtır, 100 tl ile her ay iş bankası, garanti bankası vb bir
büyük bankanın hissesini al... ama satmadan... uzun vadeli yatırım olarak görürsen kazanırsın..

  • lupelius  (16.05.17 00:14:35) 
Kıyamam frankie, altın al madem.


  • stewie  (16.05.17 00:14:50) 
altın tabiki de. ister her ay gram almaya çalış ister 2 ayda bir çeyrek almaya çalış. ama altına yönel


  • prens zuko  (16.05.17 00:16:15) 
aklıma direkt şu karikatür geldi:
(git:www.google.com.tr )

ben senden fakirim. bu aydan başlamak üzere, ayda 50 tl kenara atacağım. ama ben kenarda da onu rahat bırakmayacağım için, kardeşime vereceğim.

kendim elimde tutabilsem, altın alırdım.
  • runagain  (16.05.17 00:21:09) 
Küçük tasarrrufları uzun vade için kullanmak yerine fırsat maliyetine odaklanmak daha faydalı. Örneğin, her ay kenara kesin 100 TL atabiliyorsan, bir kursa git, tatile çık, bir enstruman satın al, yani kendine çalış.


  • silver apple  (16.05.17 14:03:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.