[]

Sıcaklardan etkilenmemek için

Neler yapıyorsunuz ? Dışarı çıkmamak değil çözüm. Çıkınca etkilenmemek için. Ben aşırı etkileniyorum hemen terliyorum sıcak basıyo kaşınmaya başlıyorum. Herkes mi böyle ? Yazı sevenler nasıl seviyor bu şartlar altında ? Deniz kenarında olup her gün denize gitmedikçe yaz yaz diye sevinenler bu işin sırrı nedir ? Nasıl bunalmıyorsunuz ? En az etkilenmek için ne yapabilirim ? Pamuklu ve bol kıyafetker giyiyorum dışarı çıkmadan duş alıyorum ama yok dışarı çıktıktan 5 dk sonra bayılasım geliyor. Yer istanbul hava dünki hava mesela. Ben,m sorunum ne olabilir ?




 
ben sıcakları sevmem soğuk ortamı daha çok severim.
sıcak sıcak diye gezenler klimalı ortamlarda takılan insanlar
edit:etkilenmemek pek mümkün değil dışarıda
  • basond  (14.05.17 21:14:32 ~ 21:15:32) 
güneş şemsiyesi al. bir de yani gadınsın, şort mort askılı bilmem ne giysene ben erkeğim giyemiyorum da sen niye giyemiyorsun?


  • cekilmis gayfe  (14.05.17 21:14:54) 
@cekilmis gayfe şort askılı giyince güneş daha çok yerini yakıyor o çare değil. Bir de istanbulda yaşıyorum taciz edilmek istemiyorum. Diz hizası elbise bile giyince ökü gibi bakıyorlar. Şortla askılıyla tacize uğramak istemiyorum.


  • Esinsin  (14.05.17 21:54:54) 
@basond e o zaman ne anlıyorlar yazın gelmesinden klimayla takıldıktan sonra. Öf ya herkes i böyle peki hemen bıyıklarım filan terliyor mesela :)


  • Esinsin  (14.05.17 21:55:48) 
elbise giy mesela püfür püfür essin işte. bi de güneşin alnında dolaşmamaya çalışacaksın zaten.


  • cekilmis gayfe  (14.05.17 22:01:40) 
Ben çok terlemiyorum ya bayılırım sıcağa isterse 50 derece olsun gelsin yaksın oh.

Çok çok bunaldıysam o gün spora gittiysem falan eczanede termal su sprey satılıyor. Onu sıkıyorum geçici bir serinlik hissi geliyor.
  • jazzabel  (14.05.17 22:04:54) 
Soğuk limonlu su çok ferahlatıyor beni sıcaktan bunaldığımda.

Bunun dışında eğer tarz kaygısız yoksa spor kıyafetler giyerek hem rahat olabilir hem de tacizden uzak kalabilirsiniz.

Mesela Adidas'ın climacool kumaşlardan yapılan tişört ve şortları var. Ya da Nike'ın dri-fit'i var aynı şekilde. Efil efil esiyor resmen. Bunlar pahalı gelirse Decathlon'dan da benzer çözümler bulabilirsiniz. Önemli olan kumaşın hava geçirmesi, üzerinize yapışmaması ve hafif olması.

Mesela:

m.ebay.com
  • md11  (14.05.17 23:15:29) 
gölgede dur. esen yerlerde dur. bol giyiyormuşsun zaten. çok mu hareketlisin? mesela yürürken hızlı hızlı mı gidersin? biraz hareketlerini yavaşlat.


  • stewie  (14.05.17 23:55:37) 
Arabanın klimasını köklüyorum. Dışarıya sabahın köründe ya da akşam çıkıyorum. Gündüz çıkacaksam havuz ya da deniz içindir.


  • arnold schwarzeneger  (15.05.17 09:19:06) 
tercihen likralı, ter tutmayan, güneş korumalı tekstil ürünleri. fileli outdoor ayakkabı. kaliteli çorap. stick deodorant kullanımı.


  • hasmetizm 2046  (15.05.17 11:23:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.