[]

insan içinde rahat yemek yiyememek

Bu bende kendimi bildim bileli var ama lisede cuşa geldi. Sırf yemek yeme ihtimali yüzünden arkadaşlarımla buluşmuyor samimiyetimi ilerletemiyorum. Özellikle kendi yaşıtım inananların içinde oluyor. Cidden bıktım artık. Önceleri ya herkesin içinde kusarsam diye sosyalleşmekten kaçınırdım şimdi de ya yemek yerken boğazıma bişey kaçarsa diyorum. Bi ortamdayken ishal olma veya burnumun kanama ihtimalini bile düşünüyorum evden çıkmadan. çünkü başıma gelmiş şeyler bunlar ve bende fobi oluyor. Hemen hepsi için doktora gittim ama durum aynı psikolojik destek de aldım ama düzenli gitmedim zira ilgili güvenilir bir doktor bulamadım ankarada. Var mı bu sorunumu temelli çözecek biri. Bir yöntem de olabilir her türlü fikre açığım.




 
Bu bence asosyallikten ve kişilik bozukluğundan kaynaklanıyor. Yemek yerken boğazıma bir şey kaçar düşüncesi de psikolojik bence. En iyisi düzgün bir psikiyatrist ve psikolog tarafından tedaviye başlaman gerekiyor. Bunları kafana takmayacağın bir uğraş da bul kendine. İnsan boşluktan da depresyona giriyor.

Benim Ankara'da bildiğim bir psikiyatrist ve psikolog yok.
  • tahin pekmez yoğurt  (15.05.17 13:52:13) 
@tahin pekmez yoğurt

ankarada iyi insan var mı orası da şüpheli. neymiş hayatı kendime eziyete çeviriyomuşum sanki bilerek yapıyorum. millet zorla gider ben isteyerek iyileşmek için gidiyorum gerizekalı doktor 2 saniyede ilaç yazıp çıkartıyor sonra muyaneye gidince pek iyi gelmedi sanki deyince ilacı 2 katı al diyor ben böyle güven vermeyen tiplerle nasıl iyileşeyim. hadi bu kötüdür dedim ankarada en bilinen merkeze gittim ora da insanı sağmaya yönelik hizmet veriyor.

ben daha napabilirim genceciksiniz ve belki farkindasiniz belki de değilsiniz ama ciddi problemleriniz var.
sürekli hastalıklar yaratıp, kendinizi eve kapatıp yaşamaya çalışıyorsunuz diyonuz yardım edin kardeşim o zaman. arkadaş yazmasa kaç gün geçmiş cevap yok saçma sapan bir duyuru olsa geyik ayağına cevaplar dolardı. psikolojik destek almak benim de aklıma geldi elbette ama yokki düzgün biri koca başkentte.
  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (15.05.17 15:14:26) 
Kaybı bozukluğu testlerinin demirbaş sorusudur bu. Psikologdan ziyade psikiyariste danışın bence.


  • auroraaurora  (15.05.17 15:34:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.