[]

Anneler günü reklamları

Size de bu reklamlar aşırı yapmacık gelmiyor mu? Böyle duygusal yüklemeler sürekli, ağlamalı pişman etmeli vs. Aynı şeyi dini bayramlarda da yapıyorlar, yalnız yaşlı aile büyükleri aniden kapı calmalı reklamlar. Ben şahsen böyle günlerde gidip hediye alan biri de değilim ve mesela annesini 'özlemle' arayan reklam tiplerini görünce 'ulan anası babası hayatta olmayan var lan yazık' diyorum. Tamam pazarlama calısmaları ama ben mi cok takılıyorum sinirleniyorum sadece? sizde de negatif hisler olusmuyor mu?




 
Ben de nefret ediyorum her türlü "özel gün" temalı reklamdan. Aşırı samimiyetsiz ve zorlama geliyor.


  • ms brownstone  (14.05.17 00:24:17) 
Aynı şekilde her yıl bu günlerde aşırı sinirleniyorum annelerini kaybetmiş ya da belki de hiç görmemiş insanlar çocuklar izliyor bunları bu kadar duygu sömürüsü yapılamaz. Hele her şey seninle güzelin çaldığı reklama ayrıca uyuz oldum.


  • pastörizesüt  (14.05.17 00:24:34) 
Annem yok, az önce youtube'dan bir şeyler izliycektim, otomatikman reklam çıktı bi baktım ki ağlamaya başlamışım. mutfak robotu, altın kolye, birkaç buket çiçek satmak için hepsi. Mnakdklarım.


  • duru arsnova  (14.05.17 02:25:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.