[]

bir cumartesi aksami

daha evde miyiz gencler?
neler yapiyorsunuz?

en azindan guzel bir seyler dinliyor olun ha??
youtu.be

 
Terasta oturuyorum, sicak sicak esiyor, baileys yudumluyorum, mum yaktim bir de, allaahh ortam. Evin yakininda konser var. Onu dinliyorum, black keys fln caldilar, guzel bayagi, gitmedigime pisman oldum.


  • yuzır  (13.05.17 22:02:18) 
@yuzır manzara var mı yoksa bina silüeti mi? black keys iyiymiş. bir de sallanan koltuklu bir terassa mismiş.


  • sparkle kiddle  (13.05.17 22:12:57) 
salak salak oturuyom ben.
ders çalışmam lazımken...

  • attirmayin makedonun kafasini  (13.05.17 22:23:55) 
he ya odaya şimdi girdim ben de. dışardaydım ama alköllü segs ortamından dönüyor değilim, yemek yemeye çıktıydım. para çektim. gece için atıştırmalık bir şeyler aldım.

gece 2'de ottawa-pittsburgh maçı var. yurttaki bağlantı bok olduğu için yakınlardaki bir internet kafeye gidiyorum. orada hüpletmek üzere hazır sandviç aldım. bi tane de şekersiz red bull, uykum gelirse falan diye. konferans finali maçlarını uykulu izlemek istemeyiz değil mi? parayı da o yüzden çektim. kart geçmiyor malum. nakit yoktu hiç. interlek kafeye kartla mı ödiycem. gerçi belki vardır pos cihazı hiç bakmadım ama bence yoktur.

2'ye kadar bi planım yok. interlekte itlik serserilik yapmayı planlıyom. stop a douchebag izlerim belki biraz.
  • der meister  (13.05.17 22:28:51) 
Haginin macini takip ediyorum ben. Disari cikabilecek bir arkadasim yok.


  • brad pitt  (13.05.17 22:30:47) 
@brad pitt hagi'nin maçı?


  • sparkle kiddle  (13.05.17 22:32:39) 
hagi'nin teknik direktörü olduğu takım. viitorul. romanya'da son hafta. viitorul kazanırsa şampiyon. dakika 80, 1-0 öndeler. puan kaybederlerse steaua şampiyon olur, 3-0 önde onlar. ben de bakayım dedim ona ama üşendim.


  • der meister  (13.05.17 22:34:23 ~ 22:34:43) 
@der meister hagi'nin başarısıyla gurur duyarız. sen nereden izleyeceksin gece sopcast falan mı?


  • sparkle kiddle  (13.05.17 22:39:39) 
yok nhl resmi sitesinde var direkt. abd ve kanada'da izletmiyorlar yayın hakları tatavası yüzünden ama türkiye'de nhl yayınlayan kanal olmadığından (daha doğrusu bölge bölge yayın hakkı muhabbeti olmadığından) parasını verip izleyebiliyorsun.

tüm sezon sene başında 140 dolardı. ilerledikçe düştü fiyat. normalde play-off paketi 25 dolardan satılır. ben normal sezonun sonunda 4 dolara yakaladım. hatta hokey muhipleri dostlarımla tartıştık bayağı, ben dedim 4 dolara play-off izletmezler çünkü onu ayrıca 25 dolara satıyorlar. onlar da dedi ki yok olum gerçekten 4 dolar. iyi lan dedim aldım. cidden izletiyor. amariganların 150-200 dolara izlediği şeyi 4 dolara izlemiş oluyom uzun lafın kısası. müthiş.
  • der meister  (13.05.17 22:43:06) 
dün odtü'de şenlik vardı. bir sürü arkadaş çağırdı ama o ortama girmek istemedim. onun yerine evde oturdum, kendime güzel bir yemek ısmarladım bir yerlerden. kitap okudum bütün gün. akşam bir ara yalnızlık ağır gelir gibi oldu ama kitaba dönünce toparladım. sonra steven wilson'ın son şarkısını dinledim tekrar tekrar. sözleri başkalarından ve kendimden ne kadar yorulduğumu hatırlattı. bu farkındalığın iyi geldiğini hissettim. saat sabah 6 ve hala iyi hissediyorum. mis gibi bir uyku çekeceğim şimdi. hepinize güzel pazarlar diliyorum.


  • guncelinsan  (14.05.17 06:58:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.