[]

Ailesiyle aynı şehirde olup farklı eve çıkan var mı?

Ve hatta tek yaşayan? Okul-iş aile evine uzak diye mi yoksa yaş geldi diye mi yoksa evlilik vs gbi şeylerden mi?

Yaş geldiyse yaş kaç?


 
düşünüyorum. üniversite farklı şehirdeydi. mezun olup dönünce adapte olmakta zorlanıyor insan. her iki taraf için de geçerli bu. hayatta en sevdiğim insanla saçma sapan şeyler yüzünden tartışmaktansa aynı evde yaşamayalım ama kavga da etmeyelim diye düşünüyorum haliyle. çünkü istemeden birbirimizin işine karışmış bulunuyoruz mutlaka.

"yaş geldi" kategorisine sokalım biz bu durumu.
  • aslpls  (13.05.17 14:43:28) 
Fazlaca evimiz var. Bu yüzden İstanbul'da yalnız yaşıyorum

Zaten işim bu, gayrimenkul.
  • MaNOfTheYear  (13.05.17 14:46:37) 
Ben de şu anda ailemle yaşıyorum ama işyerime çok uzak. (50 km. kıta değiştirmek, köprü trafiği vs. derken çok zaman alabiliyor) O yüzden işe daha yakın ayrı bir eve çıkmayı planlıyorum ama önce biraz para biriktirmek lazım.

Diğer bir sebep de ayrı yaşama isteği.
  • king lizard  (13.05.17 15:34:42 ~ 15:35:59) 
Tek değilim, 2 ev arkadaşım var gerçi ama iş eve uzak + yaş geldi diyebiliriz. Ailem düz, normal insanlar olmasına rağmen huzur katsayım 867875765 puan arttı.


  • peki madem  (13.05.17 16:04:10) 
Var. Yaş geldi , diye


  • dunyatuhaf  (13.05.17 16:13:38) 
Yaşlar kaç ki yaş gelmiş diyorsunuz :D


  • Cursed Chico  (13.05.17 16:47:57) 
Var. Aile evi işe iki saat uzaklıktaydı taşındım. Şimdi yürüyerek 10dk. Mis.


  • catch the arrow  (13.05.17 17:56:59) 
Tek yasiyorum. Yaş geldi diye. Yaş 29.


  • hexa  (13.05.17 20:57:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.