[]

aydın şehri

değerli aydın'da ikamet eden ve aydınlı duyurucular; önümuzdeki haftalarda aydın'a taşınma durumum var. maddi durumumu toparlayana kadar ilk başlarda eşyalı ev sonrasında da eşyalarını kendim alacağım başka bir eve çıkmayı planlıyorum. eşyali ve eşyasız evleri nerelerde bulabilirim, hangi mahalleler nezih ve yaşanabilirdir? özellikle konaklama ve ısınma başta olmak üzere ulaşım, şehrin insanları, kafa dinlemelik yerler gibi aklınıza gelen tavsiyeleriniz ve bilgilerinize ihtiyacım var. teşekkürler şimdiden




 
malazgirt tarafı yeni binalar var, nezih bir semt ama sosyal hayat pek yok. evler kocaman, lüks ve bence pahalı.

adnan menderes bulvarı merkez. çarşı, pazar, cafe, restorant her şey burada. evler genellikle eski. kiralar 700 civarı.

çoğu yerde doğal gaz var. ev batı ve/veya güney cephesi olursa ve izolasyon iyiyse kışın bile ısınma sorunun olmaz zaten. klima bile yeter.

eşyalı ev biraz sıkıntı olabilir, daha çok öğrenciye veriliyor. o zaman da astarı yüzünden pahalıya geliyor. o tarz evler de zaten 1+1 falan ya da pansiyon tarzı. 3+1 ile aynı fiyat kirası, çok saçma. daha çok doğu gazi bulvarı tarafında.

şehir genel olarak kafa dinlemelik zaten. şehir dışı dersen kuşadası, didim 1 saatlik yol. hem şehir içi hem ilçeler arası ulaşım kolay. eğer bulvar ve yakın civarında oturursan ve iş yerin de yakınsa ulaşım için para vermezsin. ihtiyacın olabilecek her şey en fazla 20 dk yürüme mesafesinde.

nezih olmayan mahalle yok gibidir, bi tek tepecik, ovaeymir taraflarına gitme derim. yani gideni de kesmezler de yaşanacak yer değil.

şehrin insanları iyidir. kimse kimseye karışmaz. ucuz bir şehir zaten. maddi sıkıntı yaşamazsın.

eşyalı ev yerine ikinci el veya spotçulardan temel şeyleri al, sonrasını yavaş yavaş tamamlarsın. hatta 1 ay sonra mezun olan öğrenciler eşyalardan kurtulmanın yolunu aramaya başlar.
  • halanne  (12.05.17 22:52:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.