[]

hosting tavsiyesi

merhabalar, ufak bir projem için hosting ihtiyacım doğdu. yüksek bir bandwidth gereksinimim veya yer gereksinimim olmayacak. uygun fiyatlı, bana sıkıntı çıkarmayacak bir hosting firması arayışındayım. tavsiyelerinize açığım. teşekkürler süpermenler.




 
aws direkt sunucu veriyor 1 yil ucretsiz dusuk speclerle. google cloud da oyle, hatta USA isini cozuyorsa always free tier'i da var google cloud'in.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (12.05.17 13:27:01) 
Ben de sordum da öneriler arasında kebirhost ucuz geldi onu aldım. Yıllık 20 tl.
Ücretsiz verenleri nasıl yapıyoruz bi türlü bilemedim hala. Bilsem ona geçeyim. Sektöre uzak olunca anlamıyorum herhalde

  • bir ileti paylastim  (12.05.17 13:36:27) 
ya herkes başka yeri önerecektir ama ben natro diyorum.
evet küfür yemişliği de çoktur ama teknik destek ve panel konusunda en iyi türk firma natro açıkara.

  • tchuck  (12.05.17 13:38:06) 
guzel.net.tr


  • pgup  (12.05.17 14:41:20) 
guzel +1
natro -1 kafasina gore paket degistirip fiyat arttirdigi ve 3 ay sonra farkettigim icin papaz oldugum bur firma.

  • enaz3kedi  (12.05.17 20:28:09) 
şuraya bakabilirsin (git: www.beyazhosting.com)


  • pavlus  (22.05.17 23:22:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.