[]

Ankara gar-havaalanı ulaşım

Selamlar, taksiden başka bir ulaşım yolu var mı?
Taksi 80-90 mı yazar?
Teşekkürler


 
Garin karsi tarafindan BelkoAir otobuslerinin goturmesi lazim 11tl gibi bi fiyata


  • bartman  (11.05.17 16:28:06) 
Başka bir ulaşım yolu var mı ?
Var (Gar dediğin eğer yeni açılan yht tren garı olarak varsayıyorum) oradan alt geçitte n ankaray istasyonuna gidersin kızılayda inersin. İndiğin yerde gama işmerkezi önünden belko air mi ne adı, takriben her yarım saatte bir havaalanına giden araçlar var. (Havaş gibi düşün ama belediyenin)

Taksi 80-90 mı yazar ?
Evet en az o kadar yazar

Teşekkürler
Rica ederim.

Edit : eğer eski Gar ise bahsettiğin bartmanın dediği şekilde gidebilirsin. Hatta yeni gar dan oraya da yürüyebilirsin. Ama o güzergahtan hala geçiyor mu bilmiyorum. Ama kızılay kesin. Hatta ankaray ile kızılaya gitmeyip aştiye (otobüs terminali)gidersen (ankarayın son durağı olur kendisi) Aşti nin alt katından da gidebilirsin.
  • primetime  (11.05.17 16:32:24 ~ 16:36:10) 
Şu an trendeyim primetime. Uzun zamandır ankaraya gelmemiştim, sordum yeni gara gidiyormuşuz. İnince sorayım, belki kızılaya gitmeye gerek kalmadan binebilirim. Çok teşekkürler.


  • puc  (11.05.17 17:00:23) 
belkoair var, kızılaya gitmene gerek yok.
yeni garın içinden eski gara geçiş var. eski garın karşısından geçiyor belkoair.

  • kayranin kedisi  (11.05.17 17:41:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.